Tipul bucătăriei:
Acadele de gheață cu căpșuni
- face 6
- Uşor
Căpșunile și smântâna congelate împreună fac cele mai bune acadele cu gheață. Prăjiți fructele de pădure, amestecați cu laptele condensat și congelați. Fă o mulțime, toată lumea le va iubi
Încercați acadelele noastre cu căpșuni, apoi consultați mai multe rețete de acadele.
Ingrediente
- căpșuni foarte coapte 225g, dupa decorticare
- zahăr pudră 1 lingura
- lapte condensat 200 ml
- tot laptele 150 ml
Metodă
-
Pasul 1
Se incinge cuptorul la 200C/ventilator 180C/gaz 6. Se taie capsunile in jumatate si se amesteca cu zaharul pe o tava de cuptor tapetata cu hartie de copt. Prăjiți timp de 15-20 de minute până când este moale și suculent. Puneți într-un blender sau robot de bucătărie cu laptele condensat și laptele integral și amestecați până se omogenizează. Împărțiți între forme de acadele de gheață și congelați peste noapte.
Informatii nutritionale
- Kcals 152
- Gras 4.3g
- Carbohidrați 24.1g
- Fibră 0,6g
- Proteină 3.9g
- Sare 0,2g
#Acadele #gheață #căpșuni