Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta de acadele cu capsuni si crema

Acadele de gheață cu căpșuni

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • face 6
  • Uşor

Căpșunile și smântâna congelate împreună fac cele mai bune acadele cu gheață. Prăjiți fructele de pădure, amestecați cu laptele condensat și congelați. Fă o mulțime, toată lumea le va iubi


Încercați acadelele noastre cu căpșuni, apoi consultați mai multe rețete de acadele.

Ingrediente

  • căpșuni foarte coapte 225g, dupa decorticare
  • zahăr pudră 1 lingura
  • lapte condensat 200 ml
  • tot laptele 150 ml

Metodă

  • Pasul 1

    Se incinge cuptorul la 200C/ventilator 180C/gaz 6. Se taie capsunile in jumatate si se amesteca cu zaharul pe o tava de cuptor tapetata cu hartie de copt. Prăjiți timp de 15-20 de minute până când este moale și suculent. Puneți într-un blender sau robot de bucătărie cu laptele condensat și laptele integral și amestecați până se omogenizează. Împărțiți între forme de acadele de gheață și congelați peste noapte.

Informatii nutritionale

  • Kcals 152
  • Gras 4.3g
  • Carbohidrați 24.1g
  • Fibră 0,6g
  • Proteină 3.9g
  • Sare 0,2g
#Acadele #gheață #căpșuni
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *