Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta de baileys si ciocolata alba

Baileys fudge

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • face 30
  • Uşor

Acest fudge de ciocolată albă de casă este un mic deliciu dulce sau un cadou comestibil. Perfect cu cafea pentru a termina o masă sau ca un mic amplificator de energie, se păstrează până la o lună într-un recipient etanș.


Încercați acest dulce de ciocolată albă Baileys, apoi verificați-ne biscuiti de Craciun, cupcakes de Crăciun, stollen și nu numai Rețete de copt de Crăciun.

Căutați mai multe rețete Baileys? Consultați cheesecake-ul Baileys, trufele Baileys, cocktailul Baileys și multe altele.

Ingrediente

  • zahăr granulat auriu 500 g
  • frișcă 500 ml
  • Baileys 50 ml
  • ciocolata alba 150 g

Metodă

  • Pasul 1

    Se unge cu unt și se tapetează o tavă de 22 cm x 22 cm, lăsând o mică suresă. Puneți zahărul, smântâna și Baileys într-o tigaie mare și, amestecând încet, aduceți-l la fiert. Asigurați-vă că zahărul este dizolvat (nu se va mai simți granulat pe baza cratiței), apoi dați focul la fierbere.

  • Pasul 2

    Reglați căldura până când amestecul face bule, fără să se apropie prea mult de partea de sus a cratiței. Continuați să barbotați, amestecând din când în când, până când o cantitate mică de amestec picurată într-un pahar cu apă rece va forma o minge moale pe care o puteți ridica la capătul unei lingurițe.

  • Pasul 3

    În această etapă, bulele vor fi trecut de la a fi mari și indisciplinate la mai mici și mai uniforme. Se amestecă ciocolata și se toarnă amestecul în tavă. Se răcește și se taie.

Informatii nutritionale

  • Kcals 161
  • Gras 8.5g
  • Carbohidrați 21.2g
  • Proteină 0,7g
  • Sare 0,03g
#Baileys #fudge
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published.