Tipul bucătăriei:
Baileys fudge
- face 30
- Uşor
Acest fudge de ciocolată albă de casă este un mic deliciu dulce sau un cadou comestibil. Perfect cu cafea pentru a termina o masă sau ca un mic amplificator de energie, se păstrează până la o lună într-un recipient etanș.
Încercați acest dulce de ciocolată albă Baileys, apoi verificați-ne biscuiti de Craciun, cupcakes de Crăciun, stollen și nu numai Rețete de copt de Crăciun.
Căutați mai multe rețete Baileys? Consultați cheesecake-ul Baileys, trufele Baileys, cocktailul Baileys și multe altele.
Ingrediente
- zahăr granulat auriu 500 g
- frișcă 500 ml
- Baileys 50 ml
- ciocolata alba 150 g
Metodă
-
Pasul 1
Se unge cu unt și se tapetează o tavă de 22 cm x 22 cm, lăsând o mică suresă. Puneți zahărul, smântâna și Baileys într-o tigaie mare și, amestecând încet, aduceți-l la fiert. Asigurați-vă că zahărul este dizolvat (nu se va mai simți granulat pe baza cratiței), apoi dați focul la fierbere.
-
Pasul 2
Reglați căldura până când amestecul face bule, fără să se apropie prea mult de partea de sus a cratiței. Continuați să barbotați, amestecând din când în când, până când o cantitate mică de amestec picurată într-un pahar cu apă rece va forma o minge moale pe care o puteți ridica la capătul unei lingurițe.
-
Pasul 3
În această etapă, bulele vor fi trecut de la a fi mari și indisciplinate la mai mici și mai uniforme. Se amestecă ciocolata și se toarnă amestecul în tavă. Se răcește și se taie.
Informatii nutritionale
- Kcals 161
- Gras 8.5g
- Carbohidrați 21.2g
- Proteină 0,7g
- Sare 0,03g