Tipul bucătăriei:

Rețetă de coacere a tăvii de lămâie și afine

Batoane de lămâie și afine

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

Primiți în e-mailul dvs. toate rețetele noi și gustoase pe care le pregătim (nu trimitem spam)

  • face 9
  • Uşor

Aceste bare simple de lămâie și afine sunt foarte maure, gooey în interior și crocante în exterior, tratamentul ideal de picnic de vară


Ingrediente

  • făină simplă 165g
  • unt sărat 100g
  • zahăr pudră 50g
  • lapte 1-2 lingurițe

Topping de lămâie și afine

  • afine 150g
  • zahăr pudră 330g
  • lămâi 4, zestrat și suc
  • ouă 4, bătut
  • făină simplă 125g

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 190C / ventilator 170C / gaz 5. Ungeți o formă de copt pătrată de 22cm și tapetați-o cu hârtie de copt, lăsând capetele deasupra.

  • Pasul 2

    Puneți făina și untul într-un robot de bucătărie și pulsați până la textura pesmet. Adăugați zahărul și pulsați de câteva ori, apoi adăugați 1-2 lingurițe de lapte și pulsați pentru a-l aduce împreună. Întoarceți-vă în baza cutiei și aplatizați-l folosind partea din spate a unei linguri. Coaceți 20 de minute până devin aurii, apoi răciți. Întoarceți cuptorul la 180 ° C / ventilator 160 ° C / gaz 4.

  • Pasul 3

    Se amestecă afinele într-un piure într-un robot de bucătărie, apoi se împinge printr-o sită. Puneți într-o tigaie cu 30g de zahăr tos și fierbeți până se dizolvă zahărul, apoi fierbeți 3-4 minute până se îngroașă. Bateți coaja și zeama de lămâie cu ouăle și restul de zahăr până când sunt ușoare și spumoase, apoi amestecați treptat făina. Se toarnă peste bază și se stropesc peste piureul de afine. Coaceți timp de 20-25 de minute, până când tocmai ați stabilit. Se răcește complet în tablă înainte de a o tăia în bare.

Informatii nutritionale

  • Kcals 408
  • Gras 11.6g
  • Saturează 6.5g
  • Carbohidrați 68.7g
  • Zaharuri 44.1g
  • Fibră 1.6g
  • Proteină 6.3g
  • Sare 0,3g
.
#Batoane #lămâie #și #afine
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast