Tipul bucătăriei:

Meringi cu cireșe

Bezea cu ciocolată cu cireșe și cremă plină

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

Primiți în e-mailul dvs. toate rețetele noi și gustoase pe care le pregătim (nu trimitem spam)

  • servește 4 persoane
  • Uşor

Verificați aceste bezea cu ciocolată cu cireșe și cremă plină. Această rețetă este cu adevărat simplă și incredibil de mai plăcută, un desert extraordinar de vară


Ingrediente

  • cireșe 200g, lapidat
  • gem de cireșe 3 linguri
  • faina de porumb 2 lingurițe
  • 70% ciocolata neagra 100g, rupt în bucăți
  • bezea 4 mari
  • frișcă 150ml
  • iaurt grecesc 2 linguri
  • kirsch 2 linguri
  • draga draga 2 lingurițe

Metodă

  • Pasul 1

    Puneți cireșele, gemul, făina de porumb și 3 linguri de apă într-o tigaie, amestecați bine și gătiți la foc mic până când cireșele sunt sălbatice și se înmoaie, apoi lăsați să se răcească.

  • Pasul 2

    Topiți ciocolata într-un castron așezat peste o tigaie cu apă abia la foc mic, sau în scurte scurte la cuptorul cu microunde.

  • Pasul 3

    Se lasă să se răcească timp de 5 minute, apoi se înmoaie în partea superioară a bezelelor. Lăsați să se stabilească.

  • Pasul 4

    Bateți smântâna până se îngroașă, apoi puneți iaurtul, kirschul și mierea.

  • Pasul 5

    Puneți o bezea pe fiecare farfurie și puneți o lingură peste smântână și vișine.

Informatii nutritionale

  • Kcals 465
  • Gras 28.2g
  • Saturează 17.1g
  • Carbohidrați 41,8g
  • Zaharuri 37.2g
  • Fibră 3.4g
  • Proteină 5.1g
  • Sare 0,1g
.
#Bezea #ciocolată #cireșe #și #cremă #plină
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast