Tipul bucătăriei:
Bezea cu ciocolată cu cireșe și cremă plină
- servește 4 persoane
- Uşor
Verificați aceste bezea cu ciocolată cu cireșe și cremă plină. Această rețetă este cu adevărat simplă și incredibil de mai plăcută, un desert extraordinar de vară
Ingrediente
- cireșe 200g, lapidat
- gem de cireșe 3 linguri
- faina de porumb 2 lingurițe
- 70% ciocolata neagra 100g, rupt în bucăți
- bezea 4 mari
- frișcă 150ml
- iaurt grecesc 2 linguri
- kirsch 2 linguri
- draga draga 2 lingurițe
Metodă
-
Pasul 1
Puneți cireșele, gemul, făina de porumb și 3 linguri de apă într-o tigaie, amestecați bine și gătiți la foc mic până când cireșele sunt sălbatice și se înmoaie, apoi lăsați să se răcească.
-
Pasul 2
Topiți ciocolata într-un castron așezat peste o tigaie cu apă abia la foc mic, sau în scurte scurte la cuptorul cu microunde.
-
Pasul 3
Se lasă să se răcească timp de 5 minute, apoi se înmoaie în partea superioară a bezelelor. Lăsați să se stabilească.
-
Pasul 4
Bateți smântâna până se îngroașă, apoi puneți iaurtul, kirschul și mierea.
-
Pasul 5
Puneți o bezea pe fiecare farfurie și puneți o lingură peste smântână și vișine.
Informatii nutritionale
- Kcals 465
- Gras 28.2g
- Saturează 17.1g
- Carbohidrați 41,8g
- Zaharuri 37.2g
- Fibră 3.4g
- Proteină 5.1g
- Sare 0,1g