Skip to content

Tipul bucătăriei:

Tort cu brânză

Biscoff cheesecake

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 16
  • Uşor

Verificați rețeta noastră indulgentă de cheesecake cu biscuiți crocanți Biscoff, biscuiți cremoși și frișcă ușor.


Încercați această rețetă de brânză Biscoff, apoi verificați clasicul nostru brânză cu brânză vanilată și mai multe idei despre cele mai bune brânzeturi.

De ce să nu faci acest tort de brânză Speculoos pentru un desert festiv impresionant? Apoi, verificați și profiterolele, fleacurile de sherry, jurnalul și mai multe idei de deserturi de Crăciun.

Acest tort de brânză Biscoff este creat de câștigătorul original GBBO și brutarul expert Edd Kimber. Edd Kimber spune: „Cheesecake este probabil ultimul desert pregătit înainte. Are nevoie de o odihnă lungă în frigider înainte de servire, așa că cel mai bine este să vă gândiți înainte la acest fel de mâncare, dar preparatul va fi bine răsplătit cu o prăjitură de brânză frumoasă, acoperită cu biscuiți și frișcă acidulată. ”

Ingrediente

BAZA BISCOFF

  • Biscuiți Biscoff 250g (folosesc marca Lotus, disponibilă pe scară largă în supermarketuri)
  • unt nesarat 85g, topit, plus extra pentru tablă

UMPLEREA CU CHEESECECE

  • brânză moale plină de grăsimi 840g, temperatura camerei
  • smantana 150ml, temperatura camerei
  • zahăr pudră 300g
  • faina de porumb 3 linguri
  • ouă 3 mari, temperatura camerei
  • pastă sau extract de fasole de vanilie 1 linguriță
  • lămâie 1, zestat

TOPPING

  • Biscuitul Biscoff s-a răspândit 3 linguri îngrămădite, temperatura camerei
  • crema dubla 400 ml
  • pastă sau extract de fasole de vanilie 1 linguriță
  • smantana 50 ml

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz 6. Ungeți ușor și tapetați baza și laturile unei forme de tort de 23cm cu hârtie de copt.

  • Pasul 2

    Pentru a face baza, puneți biscuiții (ținând deoparte 2 pentru decor) fie într-un robot de bucătărie, cât și într-o pungă cu ziplock și folosiți un sucitor pentru a zdrobi biscuiții în firimituri fine. Incarcati firimiturile intr-un castron si apoi turnati untul, amestecand impreuna pentru a se amesteca uniform. Puneți acest amestec în forma de tort și folosiți baza unui pahar pentru a compacta firimiturile ferm într-un strat uniform, apăsând, de asemenea, ușor pe părțile laterale ale formei. Coaceți timp de 10-15 minute sau până se rumenesc ușor. Lasă deoparte să se răcească.

  • Pasul 3

    Pentru a face umplutura de cheesecake, puneți toate ingredientele într-un castron mare și folosiți bătători electrice pentru a amesteca până la omogenizare. Se toarnă amestecul în tablă și se nivelează ușor. Înfășurați o foaie largă de folie în jurul bazei și părților laterale ale cutiei și puneți-o în cuptor, așezând-o într-o tavă de prăjire. Se toarnă apă clocotită în tavă, astfel încât să ajungă la jumătatea părților laterale.

  • Pasul 4

    Coaceți timp de 15 minute, apoi reduceți temperatura la 140 ° C / ventilator 120 ° C / gaz 1 și coaceți timp de 1 oră 15 minute-1 oră 20 de minute sau până când se fixează în jurul laturilor tortului, dar cu o mișcare ușoară în mijloc. Opriți cuptorul, dar lăsați cheesecake-ul înăuntru timp de 2 ore să se răcească încet, apoi scoateți și răcoriți complet la temperatura camerei. Odată răcit, puneți-l în frigider peste noapte să se răcească și setați complet.

  • Pasul 5

    Când sunteți gata de servit, lingurați biscuițiul întins uniform peste vârful tortului de brânză răcit.

  • Pasul 6

    Pentru a termina, puneți smântâna dublă și vanilia într-un castron mare și bateți-le cu vârfuri moi. Adăugați smântâna acră și pliați pentru a combina. Puneți crema pe cheesecake și acoperiți cu biscuiții rezervați, sfărâmați în bucăți mici.

Informatii nutritionale

  • Kcals 516
  • Gras 38.2g
  • Saturează 22.8g
  • Carbohidrați 36.9g
  • Zaharuri 28.5g
  • Fibră 0,3g
  • Proteină 5.9g
  • Sare 0,6g
.
#Biscoff #cheesecake
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *