Tipul bucătăriei:
Biscotti cu ciocolata
- face vreo 50
- Puțin efort
Acești biscotti dublu cu ciocolată și migdale sunt cadouri comestibile grozave, dar sunt delicioase pe tot parcursul anului. Fă-le ca un mic răsfăț de luat cu cafeaua ta
Încercați aceste biscotti cu ciocolată, apoi verificați nugatul nostru de casă, baileys fudge, chutney-ul de Crăciun, tiffinul și multe alte cadouri comestibile de Crăciun.
Ingrediente
- făină simplă 200g, plus extra pentru modelarea aluatului
- pudră de cacao 60 g
- zahăr tos auriu 150 g
- ciocolata neagra 60 g, tocat
- praf de copt ¾ linguriță
- sare ½ linguriță
- ouă 3, bătut
- extract de vanilie 1 lingura
- migdale albite 100 g, prăjită
- ciocolata alba 100g, tocat
Metodă
-
Pasul 1
Încinge cuptorul la 180C/ventilator 160C/gaz 4. Puneți făina, cacao, zahărul, ciocolata neagră, praful de copt și ½ linguriță sare într-un robot de bucătărie. Pulsați până se pulverizează. Adăugați ouăle și vanilia și pulsați până se formează un aluat.
-
Pasul 2
Pune aluatul pe blatul pudrat cu faina si framantam nucile. Împărțiți în 4 și modelați în bușteni plate de 2,5 cm lățime × 30 cm. Ridică-le pe o foaie de copt tapetată cu hârtie. Coaceți timp de 25 de minute. Misto.
-
Pasul 3
Folosiți un cuțit zimțat pentru a tăia în diagonală aluatul copt în bucăți de 1,5 cm. Puneți pe o tavă de copt și gătiți încă 15 minute. Se răcește pe un grătar.
-
Pasul 4
Topiți ciocolata albă, la cuptorul cu microunde sau într-un bol de sticlă pus peste o tigaie mică cu apă clocotită, apoi turnați peste biscotti. Serviți imediat sau păstrați până la 10 zile într-un recipient ermetic.
Informatii nutritionale
- Kcals 68
- Gras 3g
- Saturate 0,9g
- Carbohidrați 9.5g
- Fibră 0,5g
- Proteină 1.6g
- Sare 0,1g