Skip to content

Tipul bucătăriei:

Biscuiți cu ovăz pe un grătar de răcire lângă o farfurie mică albă și o ceașcă de ceai cu un fundal de piatră gri

biscuiti Anzac

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • face 15
  • Uşor

Acești biscuiți dulci, originari din Australia și Noua Zeelandă, sunt făcuți din ovăz, sirop de aur și nucă de cocos deshidratată. Perfect cu o ceașcă


Coaceți un lot de biscuiți Anzac, apoi verificați prăjiturile noastre cu terci de ovăz, prăjiturile cu banane cu ovăz, biscuiții digestivi și mai multe rețete de biscuiți.

Ingrediente

  • unt nesarat 150 g
  • zahăr tos auriu 100 g
  • sirop auriu 50 g
  • bicarbonat de sodiu 1 lingura
  • nucă de cocos disecată 100 g
  • făină simplă 100 g

Metodă

  • Pasul 1

    Tapetați o foaie mare de copt, sau două foi medii, cu pergament de copt. Încinge cuptorul la 180C/ventilator 160C/gaz 4.

  • Pasul 2

    Topiți untul, zahărul și siropul împreună într-o tigaie. Se amestecă bicarbonatul cu 2 linguri de apă clocotită și se amestecă în amestecul de zahăr și unt. Luați de pe foc, apoi amestecați ingredientele rămase cu un praf de sare, pentru a obține un aluat tare.

  • Pasul 3

    Cu două linguri, puneți linguri grămadă de amestec pe tava pregătită, bine distanțate, deoarece se vor întinde destul de mult.

  • Pasul 4

    Coaceți timp de 8-10 minute până când devin maro auriu și crocanți – 8 minute pentru biscuiți de mestecat și 10 minute pentru biscuiți mai crocanți, cu o scurtă mică. Se lasa la racit pe tavi pana se intaresc.

Informatii nutritionale

  • Kcals 206
  • Gras 13g
  • Saturate 8.9g
  • Carbohidrați 19.3g
  • Zaharuri 9.7g
  • Fibră 2g
  • Proteină 2g
  • Sare 0,21g
#biscuiti #Anzac
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *