Tipul bucătăriei:
biscuiti Anzac
- face 15
- Uşor
Acești biscuiți dulci, originari din Australia și Noua Zeelandă, sunt făcuți din ovăz, sirop de aur și nucă de cocos deshidratată. Perfect cu o ceașcă
Coaceți un lot de biscuiți Anzac, apoi verificați prăjiturile noastre cu terci de ovăz, prăjiturile cu banane cu ovăz, biscuiții digestivi și mai multe rețete de biscuiți.
Ingrediente
- unt nesarat 150 g
- zahăr tos auriu 100 g
- sirop auriu 50 g
- bicarbonat de sodiu 1 lingura
- nucă de cocos disecată 100 g
- făină simplă 100 g
Metodă
-
Pasul 1
Tapetați o foaie mare de copt, sau două foi medii, cu pergament de copt. Încinge cuptorul la 180C/ventilator 160C/gaz 4.
-
Pasul 2
Topiți untul, zahărul și siropul împreună într-o tigaie. Se amestecă bicarbonatul cu 2 linguri de apă clocotită și se amestecă în amestecul de zahăr și unt. Luați de pe foc, apoi amestecați ingredientele rămase cu un praf de sare, pentru a obține un aluat tare.
-
Pasul 3
Cu două linguri, puneți linguri grămadă de amestec pe tava pregătită, bine distanțate, deoarece se vor întinde destul de mult.
-
Pasul 4
Coaceți timp de 8-10 minute până când devin maro auriu și crocanți – 8 minute pentru biscuiți de mestecat și 10 minute pentru biscuiți mai crocanți, cu o scurtă mică. Se lasa la racit pe tavi pana se intaresc.
Informatii nutritionale
- Kcals 206
- Gras 13g
- Saturate 8.9g
- Carbohidrați 19.3g
- Zaharuri 9.7g
- Fibră 2g
- Proteină 2g
- Sare 0,21g