Tipul bucătăriei:
Biscuiti cu ciocolata, bezea si nuca
- face 12
- Uşor
Aceste fursecuri de ciocolată neagră și albă cu nuci și bezea sunt un gust ușor de după-amiază, clare la exterior și moi și gooey în mijloc
Faceți cookie-urile noastre cu bezea de nucă, apoi verificați rețete mai delicioase de cookie-uri, cum ar fi aceste cookie-uri clasice cu ciocolată.
Aceste prăjituri decadente fac un mare chef festiv. De asemenea, avem multe rețete de copt de Crăciun de încercat, inclusiv condimentate Biscuiți de Crăciun, prajituri de Craciun și florentine.
Ingrediente
- unt 125g, foarte moale
- zahăr tos auriu 100g
- zahăr brun moale deschis 50g
- extract de vanilie 1 1/2 linguriță
- ou 1 mare
- ciocolata alba 50g, topit
- făină simplă 175g
- bicarbonat de sodiu 1/2 linguriță
- bucăți de ciocolată neagră sau chipsuri 75g
- nuci 50g, tocate aproximativ
- bucăți de zmeură liofilizate 25g
- mini bezea 25g, tocat în bucăți mici
Metodă
-
Pasul 1
Încălziți cuptorul la 180C / ventilator 160C / gaz 4. Cu ajutorul unui tel electric, bateți untul cu zaharurile până devine cremos și pal.
-
Pasul 2
Bateți foarte scurt vanilia, oul și ciocolata albă, apoi amestecați făina și bicarbul până la un aluat moale.
-
Pasul 3
Folosiți-vă mâinile pentru a lucra bucăți de ciocolată neagră, nuci, bucăți de zmeură și bucăți de bezea până la distribuirea uniformă.
-
Pasul 4
Căptușiți 2 foi de copt cu hârtie de copt și folosiți mâinile pentru a rula aluatul în 12 bile, lăsând un spațiu de 5 cm între fiecare.
-
Pasul 5
Coaceți timp de 10-12 minute până când devine auriu și umflat.
-
Pasul 6
Lăsați să se răcească pe tăvi timp de cel puțin 30 de minute înainte de a mânca – acest lucru va ajuta centrele să se întărească într-o textură asemănătoare blondiei.
Informatii nutritionale
- Kcals 290
- Gras 15.9g
- Saturează 8.1g
- Carbohidrați 31,5g
- Zaharuri 19.9g
- Fibră 1.9g
- Proteină 3.9g
- Sare 0,3g