Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă de prăjituri cu ciocolată și secară

Biscuiti cu ciocolata crinkle

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • face 20
  • Uşor

Această rețetă de la Edd Kimber face niște biscuiți cu ciocolată foarte buni. Cu un centru bogat și plin de culoare și exteriorul praf de zahăr, aceste prăjituri delicate sunt gustarea perfectă de savurat cu o ceașcă de cafea


Faceți aceste biscuiți cu ciocolată atractive, apoi consultați mai multe rețete de prăjituri delicioase, cum ar fi aceste prăjituri clasice cu ciocolată, precum și drumul nostru stâncos, brownies-urile de ciocolată și alte rețete de ciocolată.

Avem, de asemenea, multe alte rețete de copt de Crăciun de încercat, inclusiv biscuiti de Craciun, prajituri de Craciun, florentini și altele Rețete de copt de Crăciun.

Sfat pentru rețetă: aluatul de fursecuri trebuie să se odihnească la frigider. Nu sări peste acest pas; aluatul trebuie să se întărească corespunzător, astfel încât fursecurile să nu ajungă să se răspândească pe toată tava de copt într-o mizerie mare și tristă. Crede-mă, totuși, merită așteptarea!

Ingrediente

  • ciocolata neagra 200 g, tocate fin
  • unt nesarat 100 g, tăiate cubulețe
  • zahăr pudră 100 g
  • zahăr brun deschis 150 g
  • ouă 2
  • făină integrală de secară 130 g
  • pudră de cacao 50 g
  • praf de copt 1 lingura
  • sare 1/4 lingurita
  • zahăr pudră 100 g

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge cuptorul la 180C/ventilator 160C/gaz 4 și tapetează două tăvi de copt cu hârtie de copt. Puneți ciocolata și untul într-un castron termorezistent pus peste o tigaie cu apă clocotită și încălziți, amestecând din când în când, până se topesc complet. Se ia de pe foc.

  • Pasul 2

    Pune zaharurile si ouale intr-un castron mare si foloseste un mixer electric pentru a bate pana palid si isi tripleaza volumul. Se toarnă ciocolata în amestecul de ouă și se amestecă. Adăugați toate ingredientele uscate (cu excepția zahărului pudră) și amestecați până se omogenizează. Acoperiți vasul cu folie alimentară și lăsați-l la rece până se întărește (aproximativ 3-4 ore).

  • Pasul 3

    Pentru a coace, rulați aluatul în bile mici
    și rulați într-un castron cu zahăr pudră, acoperind generos. Pune biscuiții pe tăvi, lăsând spațiu între ele. Coaceți timp de 12-13 minute până când se umflă și se crăpă, dar începe să se întărească pe margini (acesta este un fursec fudgy, asemănător unui brownie, așa că este mai bine să greșiți din partea precauției și să le coaceți mai puțin). Lăsați fursecurile să se răcească pe tăvile de copt timp de 5 minute înainte de a le transfera pe un grătar pentru a se răci complet. Acestea se vor păstra cu bucurie timp de o săptămână într-un recipient sigilat.

Informatii nutritionale

  • Kcals 201
  • Gras 9g
  • Saturate 5.3g
  • Carbohidrați 26.5g
  • Zaharuri 21g
  • Fibră 2.1g
  • Proteină 2.4g
  • Sare 0,3g
#Biscuiti #ciocolata #crinkle
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published.