Tipul bucătăriei:

Rețetă de biscuiți cu ciocolată Tahini

Biscuiti cu ciocolata si tahini

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul
  • face 12-14 fursecuri sandwich
  • Uşor

Ridicați repertoriul de cookie-uri și coaceți aceste sandvișuri de cookie-uri cu ciocolată și tahini. Versiunea noastră irezistibilă a biscuiților clasici americani Oreo formează fursecuri clare și întunecate cu un crem de tahini cremos – unul nu va fi niciodată suficient


Încercați biscuiții noștri de ciocolată și tahini, apoi verificați mai multe rețete delicioase de cookie-uri, cum ar fi aceste cookie-uri clasice cu ciocolată și aluatul nostru de cookie-uri comestibile.

Dacă doriți să adăugați decorațiuni suplimentare cookie-urilor dvs., puteți cumpăra ștampile decorative pentru cookie-uri – amazon.co.uk are o selecție largă.

Ingrediente

  • unt nesarat 100g, la temperatura camerei
  • zahăr pudră 100g
  • sirop auriu 60g
  • ulei de susan 1 linguriță
  • sare de mare fină ¼ linguriță
  • făină simplă 175g
  • pudră de cacao 30g, plus extra pentru rulare
  • bicarbonat de sodiu ½ linguriță

UMPLEREA TAHINI

  • unt nesarat 45g, la temperatura camerei
  • ciocolata alba 45g, topit
  • tahini 45g
  • zahăr glazură 125g, cernut
  • lapte 1 lingură

Metodă

  • Pasul 1

    Puneți untul, zahărul tos, siropul, uleiul și sarea într-un castron mare (sau într-un mixer de masă) și bateți timp de 5 minute folosind bătători electrice până când devin cu adevărat palide. Amestecați făina, cacao și bicarbul împreună, apoi adăugați la amestecul de unt crem și bateți-l împreună. Ar putea părea uscat pentru început, dar continuați să amestecați până când obțineți un aluat neted. Frământați pe suprafața de lucru pentru a vă asigura că este foarte netedă.

  • Pasul 2

    Încălziți cuptorul la 180 ° C / ventilator 160 ° C / gaz 4. Rolați a 1/ 4 din aluat subțire pe o suprafață de lucru ușor prăfuită cu cacao. Tăiați în rondele de 5 cm și spălați biscuiții pe tăvi de copt căptușite cu hârtie de copt. Repetați pentru a consuma tot aluatul, apoi coaceți biscuiții timp de 12 minute pe un raft din mijlocul cuptorului – coaceți în loturi, astfel încât să gătească uniform. Răciți toți biscuiții.

  • Pasul 3

    Puneți toate ingredientele de umplere într-un castron și amestecați împreună pentru a începe, apoi folosiți un tel electric pentru a bate împreună timp de 5 minute. Transferați într-o pungă de conducte cu o duză mică.

  • Pasul 4

    Răsturnați jumătate din biscuiți cu susul în jos și țineți o pată generoasă de glazură pe fiecare biscuit răsturnat. Sandwich cu restul de jumătăți, împingând ușor în jos pe al doilea biscuit până când crema ajunge la margine. Mănâncă în decurs de o săptămână sau îngheață cookie-urile fără gheață.

Informatii nutritionale

  • Kcals 250
  • Gras 12.4g
  • Saturează 6.7g
  • Carbohidrați 31.1g
  • Zaharuri 21.2g
  • Fibră 1.2g
  • Proteină 2.9g
  • Sare 0,2g
.
#Biscuiti #ciocolata #tahini
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast