Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă de biscuiți cu vulcan de secară de ciocolată

Biscuiți cu ciocolată

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • face 20
  • Uşor

Această rețetă de la Edd Kimber face niște biscuiți cu ciocolată foarte buni. Cu un centru bogat, fudgy și exterior cu praf de zahăr, aceste fursecuri delicioase fac gustarea perfectă pentru a savura cu o ceașcă de cafea


Faceți aceste cookie-uri atractive de ciocolată, apoi verificați rețete mai delicioase de cookie-uri, cum ar fi aceste cookie-uri clasice cu ciocolată, precum și drumul nostru stâncos, brownies de ciocolată și alte rețete de ciocolată.

Avem, de asemenea, mai multe rețete de copt de Crăciun pentru a încerca, inclusiv condimentate Biscuiți de Crăciun, prajituri de Craciun, florentine și altele Rețete de copt de Crăciun.

Sfat pentru rețetă: Aluatul pentru biscuiți trebuie să stea în frigider. Nu treceți peste acest pas; aluatul trebuie să se întărească în mod corespunzător, astfel încât prăjiturile să nu se răspândească peste toată tava de copt într-o mare mizerie tristă. Crede-mă, totuși, merită să aștepți!

Ingrediente

  • ciocolata neagra 200g, tocat mărunt
  • unt nesarat 100g, cubulețe
  • zahăr pudră 100g
  • zahăr brun deschis 150g
  • ouă 2
  • făină integrală de secară 130g
  • pudră de cacao 50g
  • praf de copt 1 linguriță
  • sare 1/4 linguriță
  • zahăr glazură 100g

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 180C / ventilator 160C / gaz 4 și tapetați două tăvi de copt cu hârtie de copt. Puneți ciocolata și untul într-un castron rezistent la căldură, așezat peste o tigaie cu apă fierbinte și încălziți, amestecând ocazional, până se topește complet. Se ia de pe foc.

  • Pasul 2

    Puneți zaharurile și ouăle într-un castron mare și folosiți un mixer electric pentru a bate până când este palid și triplat în volum. Se toarnă ciocolata în amestecul de ouă și se amestecă pentru a se combina. Adăugați toate ingredientele uscate (cu excepția zahărului glazură) și amestecați până se combină uniform. Acoperiți vasul cu folie alimentară și lăsați-l să rămână ferm (aproximativ 3-4 ore).

  • Pasul 3

    Pentru a coace, rulați aluatul în bile mici
    și se rostogolește într-un castron cu zahăr glace, acoperind-o generos. Puneți cookie-urile pe tăvi, lăsând spațiu între ele. Coaceți timp de 12-13 minute până când este umflat și crăpat, dar începând să se așeze în jurul marginilor (acesta este un prăjitură fudgy, ca un brownie, deci este mai bine să greșiți din partea de precauție și să le coaceți). Lăsați cookie-urile să se răcească pe tăvile de copt timp de 5 minute înainte de a le transfera într-o grătar pentru a se răci complet. Acestea se vor păstra fericit o săptămână într-un recipient sigilat.

Informatii nutritionale

  • Kcals 201
  • Gras 9g
  • Saturează 5.3g
  • Carbohidrați 26.5g
  • Zaharuri 21g
  • Fibră 2.1g
  • Proteină 2.4g
  • Sare 0,3g
.
#Biscuiți #ciocolată
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *