Tipul bucătăriei:

Brownie de mure și dafin făcute cu secară

Blackies brownies

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

Primiți în e-mailul dvs. toate rețetele noi și gustoase pe care le pregătim (nu trimitem spam)

  • servește 12
  • Uşor

Adăugați o răsucire sofisticată următorului dvs. lot de pâine cu frunze de dafin și mure. Această rețetă folosește făină de secară și 70% ciocolată neagră


Încercați această rețetă de brownies de mure, adaptată din Home Cookery Year de Claire Thomson (30 GBP, Quadrille), apoi verificați cele mai bune brownies de ciocolată, brownies Guinness și brownies tahini.

La fel ca în cazul tuturor brownies-urilor, trucul este să le prăjim aproape, lăsându-le să se întărească în tablă, ciocolata recalibrându-se cu murele dintr-o masă topită până la o formă densă, profund bogată.

Ingrediente

  • 70% ciocolata neagra 200g, rupt în bucăți mici
  • unt nesarat 125g, înmuiat, plus altele pentru tablă
  • ouă 3, bătut
  • zahăr moale maro deschis 250g
  • pudră de cacao 3 linguri
  • făină de secară (sau utilizați făină de spelt sau simplă) 100g
  • mure 200g
  • foi de dafin 5, scrunched puțin

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 180C / ventilator 160C / gaz 4. Unt și tapetați o formă de tort dreptunghiulară de 20cm pătrat sau 25cm x 15cm cu hârtie de copt.

  • Pasul 2

    Topiți ciocolata și untul într-un castron așezat peste o tigaie cu apă fierbinte sau într-un cuptor cu microunde la minim (setarea de dezghețare), amestecând ușor din când în când.

  • Pasul 3

    Puneți ouăle și zahărul în vasul unui mixer de stat prevăzut cu dispozitivul de batere și bateți până când sunt ușoare și pufoase, sau într-un castron cu un tel electric, apoi folosiți o lingură pentru a plia pulberea de cacao și făina până se combină. Se amestecă cu grijă amestecul de ciocolată topită și jumătate de mure.

  • Pasul 4

    Se toarnă aluatul de tort în forma pregătită, se punctează cu murele rămase și frunzele de dafin și se coace timp de 20-25 de minute, sau până când sunt ferme la atingere și au apărut fisuri la margini. Răciți brownies-ul la temperatura camerei în cutie până când se stabilesc. Tăiați în pătrate și serviți.

Informatii nutritionale

  • Kcals 314
  • Gras 17.5g
  • Saturează 10.1g
  • Carbohidrați 32.9g
  • Zaharuri 25.1g
  • Fibră 4g
  • Proteină 4.4g
  • Sare 0,1g
.
#Blackies #brownies
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast