Tipul bucătăriei:

Blondies de brânză cu ciocolată albă și afine

Blondies de brânză cu ciocolată albă și afine

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

Primiți în e-mailul dvs. toate rețetele noi și gustoase pe care le pregătim (nu trimitem spam)

  • servește 12
  • Uşor

Fă-ți blondele foarte speciale adăugând afine și un vârtej de brânză cu brânză de vanilie


Încercați blondies-ul nostru cu afine și ciocolată albă, apoi verificați rețetele noastre clasice blondies, cele mai bune brownies, blondies cu unt de arahide și mai multe blondies.

Ingrediente

BLONDIES

  • unt nesarat 160g, topit și răcit, plus extra pentru tablă
  • ouă 2 mari
  • zahăr brun moale deschis 225g
  • pasta de fasole de vanilie 1 linguriță
  • făină simplă 225g
  • praf de copt Sp linguriță
  • sare de mare fină ½ linguriță
  • ciocolata alba 100g, tocate aproximativ
  • afine uscate 100g

SWIRL CHEESECAKE

  • brânză moale 150g, temperatura camerei
  • zahăr pudră 50g
  • lămâie ½, zestrat
  • pasta de fasole de vanilie ½ linguriță
  • gălbenuș de ou 1 mare

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 180 ° C / ventilator 160 ° C / gaz 4. Ungeți ușor o tablă pătrată de 20 cm și tapetați cu hârtie de copt.

  • Pasul 2

    Pentru a face blondii, bateți ouăle și zahărul într-un castron mare folosind un tel electric timp de 2-3 minute sau până când sunt palide și ușor pufoase. Adăugați untul topit și vanilia și amestecați scurt pentru a combina. Adăugați făina, praful de copt și sarea și amestecați scurt într-un aluat moale. Adăugați cea mai mare parte a ciocolatei albe și a merisoarelor, rezervând puțin din ambele pentru decor. Se răscolește aluatul în forma pregătită și se întinde într-un strat uniform.

  • Pasul 3

    Pentru rotirea tortului de brânză, puneți toate ingredientele într-un castron mic și amestecați până se omogenizează și se combină. Puteți să-l îmbrăcați aleator peste aluatul blondie sau să-l țineți în dungi, apoi trageți un băț de cocktail printre linii, alternând direcția pentru un design cu pene. Imprastie peste ciocolata alba si merisoarele rezervate.

  • Pasul 4

    Coaceți timp de 35 de minute până când un frigăru introdus în blondies iese cu firimituri umede. Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească în cutie timp de 20 de minute înainte de a transfera cu atenție într-o grătar pentru a se răci complet. Tăiați în pătrate mici pentru a servi. Blondii se vor păstra într-un recipient etanș la frigider timp de trei zile.

Informatii nutritionale

  • Kcals 382
  • Gras 18.4g
  • Saturează 11g
  • Carbohidrați 48.6g
  • Zaharuri 33.2g
  • Fibră 1.3g
  • Proteină 4.9g
  • Sare 0,4g
.
#Blondies #brânză #ciocolată #albă #și #afine
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast