Tipul bucătăriei:
Blondii cu crema de crema
- taie in 18 bare
- Uşor
Te-ai gândit vreodată să adaugi creme cu creme în amestecul tău de blondie? Este geniu! Încearcă-te în acest weekend și spune-ne cum te descurci (@olivemagazine)
Încercați aceste blonde cu cremă de cremă, apoi verificați blondurile noastre clasice, blondurile cu unt de arahide și blondurile cu zmeură și ciocolată albă.
Ingrediente
- unt 175g plus extra pentru ungere
- zahăr ușor muscovado 200 g
- zahăr tos auriu 125 g
- pudră de cremă 4 linguri
- oua mari 2
- extract de vanilie 2 lingurite
- făină auto-crescătoare 250 g
- sare
- creme de cremă 15, sfărâmată grosier
- ciocolata alba cu vanilie 150 g, tăiate în bucăți mici
Metodă
-
Pasul 1
Se incinge cuptorul la 180C/ventilator 160C/gaz 4 si untul si tapeteaza o tava de 20x30cm cu hartie de copt.
-
Pasul 2
Topiți ușor untul, ambele zaharuri și praful de cremă într-o cratiță mare. Cand amestecul este omogen si nu mai simti nicio boabe de zahar, se ia de pe foc si se lasa la racit 5 minute.
-
Pasul 3
Se amestecă ouăle, unul câte unul, până se omogenizează, urmate de vanilie și făină cu ¼ linguriță de sare. Adăugați rapid două treimi din cremele de cremă sparte, urmate de bucăți de ciocolată și răzuiți în tavă. Se împrăștie peste bucățile de biscuiți rămase și se coace timp de 30 de minute până devin aurii și se pun deasupra.
-
Pasul 4
Răciți blondiile în tavă înainte de a le tăia în batoane.
Informatii nutritionale
- Kcals 307
- Gras 13.5g
- Saturate 7.9g
- Carbohidrați 42.4g
- Fibră 0,7g
- Proteină 3.4g
- Sare 0,5g