Tipul bucătăriei:

Rețetă de brioșe de pere cu șofran și unt rumenit

Briose cu pere, șofran și unt rumenit

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

Primiți în e-mailul dvs. toate rețetele noi și gustoase pe care le pregătim (nu trimitem spam)

  • face 12
  • Uşor

Faceți brioșele noastre de pere cu șofran și unt rumenit pentru un mic dejun gustos sau o gustare de după-amiază. Acestea funcționează perfect fără șofran dacă nu aveți – ați putea adăuga un vârf de scorțișoară sau nucșoară, dacă doriți


Faceți aceste brioșe ușoare de pere pentru o gustare gustoasă, apoi consultați clasicul nostru briose pentru micul dejun și briose cu banane. De asemenea, avem mult mai delicioase rețete de briose a incerca.

SFAT: Dacă brioșele cu blaturi de brioșe sunt ceea ce cauți, nu folosești cutii de hârtie, ci doar unge găurile pentru brioșe.

Ingrediente

  • unt 50g, plus extra pentru unt, dacă nu se utilizează cutii
  • şofran o ciupitura
  • lapte sau unt 185 ml
  • ulei fără aromă 140 ml
  • ou 1
  • făină auto-crescătoare 300g
  • praf de copt 1/4 linguriță
  • zahăr tos auriu 150g
  • pere 2 miezuri mici, decojite, tăiate cubulețe mici și scurse pe hârtie de bucătărie

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz 6. Căptușiți 12 găuri dintr-o cutie de brioșe cu găuri mari cu cutii mari de hârtie sau ungeți-le. Adăugați șofranul în zeama. Încălziți untul într-o tigaie mică până se topește, apoi continuați să gătiți până când untul începe să devină maroniu auriu și începe să miroasă a prăjit.

  • Pasul 2

    Se amestecă cu uleiul, zeama și oul.

  • Pasul 3

    Cernem făina, praful de copt și zahărul împreună. Aruncați bucățile de pere din acest amestec și ridicați-le din nou.

  • Pasul 4

    Faceți o fântână în centrul ingredientelor uscate, adăugați-le pe cele lichide și împăturiți-le rapid. Îndoiți perele.

  • Pasul 5

    Amestecul va fi destul de moale, dar va începe să se îngroașe pe măsură ce agenții de ridicare se activează. Împărțiți între dulapurile sau găurile de briose – acestea ar trebui să fie destul de pline. Coaceți timp de 20-25 de minute sau până când sunt crescute și aurii deasupra. Vor avea un aspect ușor crăpat, este bine.

Informatii nutritionale

  • Kcals 296
  • Gras 26.6g
  • Saturează 3.6g
  • Carbohidrați 33g
  • Fibră 1.8g
  • Proteină 3.4g
  • Sare 0,4g
.
#Briose #pere #șofran #și #unt #rumenit
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast