Tipul bucătăriei:
Briose de mere și scorțișoară
- face 12
- Uşor
Aceste briose fac un mic dejun sau o gustare ușoară. Puteți schimba făina integrală cu făină simplă în această rețetă, dar credem că adaugă nuci și textură minunate
Coaceți un lot din aceste brioșe de măr și scorțișoară, apoi verificați brioșele noastre de afine, brioșe cu banane, brioșe pentru micul dejun și mai multe rețete de brioșe.
Ingrediente
- făină simplă 125g
- făină integrală 125g
- zahăr brun moale deschis 125g
- praf de copt 2 lingurițe
- scorțișoară măcinată 2 lingurițe
- ouă 2, bătut
- iaurt 100 ml
- ulei vegetal 100 ml
- mere 2, ras
- pacanele o mână, tocată
- zahăr glazură 30g
Metodă
-
Pasul 1
Încălziți cuptorul la 180 ° C / ventilator 160 ° C / gaz 4 și tapetați o cutie de brioșe cu 12 găuri cu cutii de hârtie.
-
Pasul 2
Incarcati fainele intr-un castron cu zaharul, praful de copt, scortisoara si un praf de sare. Adăugați ouăle, iaurtul, uleiul și mărul ras și amestecați bine. Îndoiți pecanele în aluat.
-
Pasul 3
Împărțiți între cutii și coaceți timp de 12-15 minute sau până când sunt înălțate și aurii deasupra.
-
Pasul 4
Bătați zahărul glazurat într-un castron și amestecați cu 2½ lingurițe de apă pentru a obține o glazură netedă, care se poate stropi. Stropeste peste toata briosele pentru a servi.
Informatii nutritionale
- Kcals 234
- Gras 11.4g
- Saturează 1.2g
- Carbohidrați 27.2g
- Zaharuri 12.2g
- Fibră 2g
- Proteină 4.5g
- Sare 0,3g