Tipul bucătăriei:

Pătrate de brownies de ciocolată maro, acoperite cu cremă de unt, stăteau pe o tavă de răcire din metal

Brownie Tahini

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul
  • servește 12
  • Uşor

Oferiți acestor brownies de ciocolată neagră o răsucire crescută din Orientul Mijlociu, cu un toalet îngust de săruri de tahini sărat


Încercați această răsucire tahini pe un brownie, apoi verificați clasicele noastre brownies de ciocolată, brownies Guinness, brownie vegane și mai multe rețete de brownie.

Ingrediente

  • unt nesarat 250g, plus extra pentru tablă
  • ciocolata neagra 200g, tocate aproximativ
  • făină simplă 50g
  • praf de copt 1 linguriță
  • pudră de cacao 90g
  • zahăr tos auriu 350g
  • pastă sau extract de fasole de vanilie 1 linguriță
  • ouă 4

TAHINI BUTTERCREAM

  • zahăr glazură 250g
  • unt nesarat 125g, înmuiat
  • tahini 4 linguri
  • fulgi de sare de mare o ciupitura
  • tot laptele 1 lingură, dacă este necesar

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 180 ° C / ventilator 160 ° C / gaz 4. Ungeți și tapetați o cutie de brownie pătrată de 22 cm cu hârtie de copt.

  • Pasul 2

    Se amestecă untul și ciocolata într-o tigaie mică, la foc mic, până se topește și se combină.

  • Pasul 3

    Puneți toate ingredientele uscate și un vârf de sare într-un castron mare și bateți pentru a îndepărta bucățile. Se toarnă untul topit, ciocolata și vanilia și se bat până se combină. Bateți ouăle, pe rând, până când amestecul este neted și matasos. Se toarnă în formă și se coace timp de 25-30 de minute sau până când s-a format o crustă în jurul marginilor, dar centrul are încă puțin.

  • Pasul 4

    Lăsați să se răcească în cutie timp de 10 minute înainte de a transfera cu atenție într-o grătar pentru a se răci complet.

  • Pasul 5

    Între timp, pentru a face cremă de unt, bateți zahărul glazurat în unt până când se combină complet. Adăugați tahini și sare și bateți din nou. Dacă amestecul este prea gros, adăugați laptele pentru a slăbi până la o consistență răspândită.

  • Pasul 6

    Se întinde cremă de unt deasupra brownie-ului răcit și se taie în pătrate.

Informatii nutritionale

  • Kcals 630
  • Gras 39.1g
  • Saturează 22.2g
  • Carbohidrați 60.3g
  • Zaharuri 54.1g
  • Fibră 3.7g
  • Proteină 7.1g
  • Sare 0,2g
.
#Brownie #Tahini
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast