Tipul bucătăriei:
Brownies de ciocolată portocaliu Terry
- Tăiați în 16 pătrate
- Uşor
Ce ar putea fi mai bun decât să-l batjocorească pe Terry’s Chocolate Orange? Adăugându-l la un aluat de brownie, desigur! Încercați astăzi rețeta noastră delicios decadentă
Încercați această răsucire portocalie pe un brownie, apoi verificați clasicele noastre brownies de ciocolată, brownies Guinness, brownie vegane și mai multe rețete de brownie.
Ingrediente
- unt sărat 200g, înmuiat
- ciocolata neagra 250g, tocat
- ouă 3 mari
- zahăr tos auriu 350g
- făină simplă 150g
- praf de copt 1 linguriță
- pudră de cacao 30g
- portocale 1, zestat
- Portocale de ciocolată ale lui Terry 2 x 157g, segmentate, 3/4 tocate grosier și 1/4 lăsate întregi
Metodă
-
Pasul 1
Topiți untul și ciocolata neagră în rafale scurte într-un cuptor cu microunde sau într-un castron așezat (dar fără să atingeți) o tigaie cu apă la foc mic. Se răcește la temperatura camerei.
-
Pasul 2
Încălziți cuptorul la 180 ° C / ventilator 160 ° C / gaz 4 și tapetați o cutie brownie de 20 cm x 30 cm cu hârtie de copt.
-
Pasul 3
Bateți ouăle și zahărul cu bătători electrice până când amestecul devine palid, a dublat volumul și lasă o urmă când ridicați bătutul afară. Îndoiți amestecul de ouă în amestecul de ciocolată topită până se combină. Apoi cerneti faina, praful de copt si cacao, si amestecati pana se tocmai se combina.
-
Pasul 4
Se amestecă portocala zestată, apoi se împăturesc 2/3 din portocala ciocolată mărunțită. Puneți lingura în formă și neteziți blatul.
-
Pasul 5
Împingeți ușor restul de bucăți de portocală ciocolată și împrăștiați peste bucățile întregi.
-
Pasul 6
Coaceți timp de 25-30 de minute sau până când vârful este strălucitor și mijlocul tocmai a fost pus. Se răcește complet, apoi se ridică din tablă și se taie în pătrate.
Informatii nutritionale
- Kcals 428
- Gras 23.9g
- Saturează 14.2g
- Carbohidrați 46.4g
- Zaharuri 36.9g
- Fibră 2.9g
- Proteină 5.3g
- Sare 0,4g