Tipul bucătăriei:

Budinca de Paine si Unt Crumpet

Budincă de pâine și unt din arțar-pecan

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul
  • servește 8
  • Uşor

Încercați să abordăm clasicul britanic, budinca de pâine și unt. Am redat rețeta folosind crăpături, nuci și sirop de arțar … bogat, îngăduitor și perfect pentru o mulțime!


Ingrediente

  • ouă 3
  • gălbenuș de ou 1
  • zahăr pudră 100g
  • tot laptele 400 ml
  • crema dubla 400 ml
  • extract de vanilie 1 linguriță
  • Sirop din esență de arțar 100 ml, plus extra de stropire
  • prăjituri pătrate 10
  • unt 50g, moale, plus un buton suplimentar
  • sultane 125g
  • pacanele 150g, rupt puțin

Metodă

  • Pasul 1

    Puneți ouăle, gălbenușul și zahărul tos într-un castron și bateți-le. Se adaugă laptele, smântâna, vanilia și siropul de arțar și se bate până se omogenizează, apoi se cernă amestecul într-un ulcior.

  • Pasul 2

    Așezați crăpăturile și întindeți untul pe părțile groase, apoi înjumătățiți-le în diagonală pentru a obține 20 de bucăți. Ungeți un vas de copt de 2 litri, apoi aranjați greutățile la întâmplare, împrăștiați-le pe sultane și pecane pe măsură ce mergeți. Se toarnă peste crema și se lasă la macerat 30 de minute în timp ce încălziți cuptorul la 170C / ventilator 150C / gaz 3.

  • Pasul 3

    Coaceți timp de 50-55 minute, sau până când blatul este auriu și cremă este ușor așezată. Se stropește peste mai mult sirop de arțar pentru a servi.

Informatii nutritionale

  • Kcals 819
  • Gras 51,5g
  • Saturează 23.5g
  • Carbohidrați 74.1g
  • Zaharuri 36.9g
  • Fibră 3.9g
  • Proteină 13.5g
  • Sare 1.3g
.
#Budincă #pâine #și #unt #din #arțarpecan
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast