Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă rapidă de budincă de Crăciun

Budincă rapidă de Crăciun

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 8
  • Uşor

Această budincă de Crăciun plină de fructe primește un plus de aromă de la stout. Nu este implicată nicio pre-înmuiere a ingredientelor, așa că este o rețetă ușor de făcut pentru o sărbătoare cu prietenii și familia. Serviți cu cremă sau unt de coniac


Încercați această budincă rapidă de Crăciun, apoi verificați budinca noastră ușoară de Crăciun, prajitură de Crăciun, plăcinte cu carneși altele Rețete de copt de Crăciun.

Ingrediente

  • pesmet alb 200g (de preferință din pâine puțin veche)
  • fructe uscate amestecate 200 g
  • zahăr brun deschis moale 200 g
  • seu (carne de vita sau legume) 200g
  • făină auto-crescătoare 100 g
  • migdale macinate 100 g
  • condimente asortate 1 lingura
  • nucșoară măcinată 2 lingurite
  • morcov 1, ras
  • ouă 2, batut
  • stout sau bere o stropire

Metodă

  • Pasul 1

    Pune toate ingredientele într-un castron mare și amestecă. Adăugați niște bere dacă vi se pare prea tare și faceți-i pe fiecare membru al familiei să-i dea o mișcare și să își pună o dorință înainte de a o pune într-un lighean de budincă de 1 litru. Acoperiți partea de sus cu un strat dublu de hârtie rezistentă și legați marginea cu sfoară. Puneți un triver într-o tigaie cu apă în fund, acoperiți și gătiți la abur timp de 1 oră 30 de minute până la 2 ore (introduceți un cuțit; nu trebuie să iasă prea lipicios). Se răcește și se păstrează într-un loc rece și întunecat până la Crăciun.

  • Pasul 2

    Pentru a termina de gătit, gătiți la abur timp de 30 de minute și serviți cu cremă sau unt de coniac.

Informatii nutritionale

  • Kcals 610
  • Gras 31.6g
  • Saturate 11.1g
  • Carbohidrați 76,7g
  • Fibră 2.8g
  • Proteină 9.3g
  • Sare 0,72g
#Budincă #rapidă #Crăciun
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *