Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă de burete Victoria cu caș de Crăciun condimentat pe un suport alb de prăjitură și fundal de Crăciun

Buretele Victoria cu caș de Crăciun condimentat

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 6
  • Uşor

Această rețetă de burețel Victoria cu caș de Crăciun condimentat este o întorsătură ușoară, festivă a unui tort clasic – perfectă pentru coacerea festivă


Încercați această răsucire festivă de burete, apoi încercați rețeta noastră ușoară de burete Victoria. Avem și multe altele Coacerea de Crăciun retete, inclusiv aceasta clasic prajitură de Crăciun, tort bulgăre de zăpadă și Tort italian de Crăciun.

Ingrediente

  • unt nesarat 200 g
  • zahăr tos auriu 200 g
  • făină auto-crescătoare 200 g
  • praf de copt 1 lingură grămadă
  • extract de vanilie 1 lingura
  • ouă 3 mari
  • lapte 2 linguri, dacă este necesar

CREMĂ

  • crema dubla 300 ml
  • extract de vanilie 1 lingura
  • zahăr pudră 1 lingura, plus mai mult pentru praf
  • clementina 1, cu coajă, plus 1 lingură de suc

CAGUL DE CRACIUN

  • golden caster suagr 6 linguri
  • cuișoare 3
  • scorţişoară ½ baton
  • ienibahar 4 fructe de padure
  • condimente asortate 1 lingura
  • caș de portocale 200 g

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge cuptorul la 180C/ventilator 160C/gaz 4. Unge și tapetează 2 forme de sandvici de 20 cm. Bateți toate ingredientele de prăjitură într-un castron mare, adăugați laptele dacă amestecul este prea tare pentru a lăsa o lingură când este bătut ușor. Împărțiți amestecul între forme și nivelați.

  • Pasul 2

    Coaceți unul lângă altul în cuptor timp de 20-25 de minute, până când bureții se ridică, se micșorează ușor de pe marginea formei și se ridică înapoi când sunt apăsați ușor. Se lasa sa se raceasca 5 minute apoi se intoarce pe un gratar si se indeparteaza hartia. Se răcește complet.

  • Pasul 3

    Pentru a face caș, puneți zahărul într-o tigaie mică cu 3 linguri de apă. Se încălzește ușor până când zahărul s-a dizolvat apoi se adaugă condimentele și se fierbe timp de 5-10 minute până devine siropos. Răciți la temperatura camerei, apoi îndepărtați condimentele întregi și ungeți jumătate din sirop pe bazele bureților de prăjitură. Amestecați siropul rămas cu cheagul de portocale.

  • Pasul 4

    Bateți ușor smântâna cu vanilia, zahărul pudră, coaja de clementine și sucul.

  • Pasul 5

    Puneți o prăjitură pe o farfurie, cu partea de sirop în sus și puneți cu lingura peste smântână și caș. Cașul va curge destul de mult, așa că păstrați cea mai mare parte din el în centru, apoi se va strânge puțin când puneți prajitura de deasupra. Pudrați cu zahăr pudră pentru a termina.

Informatii nutritionale

  • Kcals 997
  • Gras 60.3g
  • Saturate 36.7g
  • Carbohidrați 103.1g
  • Fibră 1.7g
  • Proteină 8.8g
  • Sare 0,8g
.
#Buretele #Victoria #caș #Crăciun #condimentat
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *