Skip to content

Tipul bucătăriei:

Cea mai bună rețetă clasică de brownie de ciocolată

Cele mai bune brownies clasice de ciocolată

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 12
  • Uşor

O rețetă clasică de brownie de ciocolată, lipicioasă, care poate fi intensificată cu ingrediente adăugate. Am inclus trei sugestii de ingrediente suplimentare pentru mai multe oportunități (scuze) de a coace această minune


Încercați rețeta noastră clasică de brownies cu ciocolată, apoi verificați brownies-urile noastre vegane, brownies-urile cu ou cu cremă și brownies-urile cu portocale cu ciocolată.

Dacă v-ați întrebat vreodată cum să faceți cele mai bune brownies de ciocolată și de ce ingrediente veți avea nevoie pentru a obține acest rezultat perfect mestecat și lipicios pe care îl iubim cu toții, măslinele este aici pentru a vă ajuta.

Această rețetă de brownie folosește o formă pătrată, dar puteți folosi o formă de tort alungită sau chiar rotundă, cu condiția să aibă aproximativ aceeași dimensiune – fiți cu ochii pe brownies, este posibil să aveți nevoie de puțin mai puțin sau mai mult timp decât spune rețeta.

Am oferit câteva idei grozave pentru a face variații și la clasicul brownie de ciocolată, astfel încât să puteți deveni creativ cu coacerea.

Ingrediente

  • unt 100g, tocat
  • ciocolata neagra 200 g, tocat
  • ouă 4
  • zahăr tos auriu 250 g
  • făină simplă 100 g
  • praf de copt 1 lingura
  • cacao 30 g

VARIAȚII BROWNIE

  • bucăți de ciocolată albă sau cu lapte 100g, tocat
  • alune de padure 100 g, prăjită, tocată grosier
  • nuci pecan 100 g, prăjită, tocată grosier
  • bezele pentru copii 2 pumni

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge cuptorul la 180C/ventilator 160C/gaz 4.

  • Pasul 2

    Tapetați o tavă pătrată pentru brownie de 22 cm cu pergament de copt. Topiți untul și ciocolata împreună într-un cuptor cu microunde sau într-un castron pus peste o tigaie cu apă clocotită. Se răcește la temperatura camerei.

  • Pasul 3

    Bateți ouăle și zahărul până când amestecul devine ușor și pufos.

  • Pasul 4

    Îndoiți amestecul de ciocolată în amestecul de ouă și cerneți făina, praful de copt și cacao.

  • Pasul 5

    Îndoiți-l pentru a da un aluat fudgy.

  • Pasul 6

    (Pentru a crește, adăugați 100 g bucăți de ciocolată albă sau cu lapte tocate SAU 100 g alune sau nuci pecan tocate, prăjite, SAU 2 pumni de bezele pentru copii.)

  • Pasul 7

    Coaceți timp de 25-30 de minute sau până când blatul este crăpat, dar mijlocul tocmai se fixează. Se răcește complet, apoi se scoate din tavă și se taie.

Informatii nutritionale

  • Gras 14.7g
  • Carbohidrați 40,5g
  • Fibră 0,9g
  • Proteină 4.25g
  • Sare 0,3g
#Cele #mai #bune #brownies #clasice #ciocolată
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *