Tipul bucătăriei:
Cele mai bune brownies clasice de ciocolată
- serveste 12
- Uşor
O rețetă clasică de brownie de ciocolată, lipicioasă, care poate fi intensificată cu ingrediente adăugate. Am inclus trei sugestii de ingrediente suplimentare pentru mai multe oportunități (scuze) de a coace această minune
Încercați rețeta noastră clasică de brownies cu ciocolată, apoi verificați brownies-urile noastre vegane, brownies-urile cu ou cu cremă și brownies-urile cu portocale cu ciocolată.
Dacă v-ați întrebat vreodată cum să faceți cele mai bune brownies de ciocolată și de ce ingrediente veți avea nevoie pentru a obține acest rezultat perfect mestecat și lipicios pe care îl iubim cu toții, măslinele este aici pentru a vă ajuta.
Această rețetă de brownie folosește o formă pătrată, dar puteți folosi o formă de tort alungită sau chiar rotundă, cu condiția să aibă aproximativ aceeași dimensiune – fiți cu ochii pe brownies, este posibil să aveți nevoie de puțin mai puțin sau mai mult timp decât spune rețeta.
Am oferit câteva idei grozave pentru a face variații și la clasicul brownie de ciocolată, astfel încât să puteți deveni creativ cu coacerea.
Ingrediente
- unt 100g, tocat
- ciocolata neagra 200 g, tocat
- ouă 4
- zahăr tos auriu 250 g
- făină simplă 100 g
- praf de copt 1 lingura
- cacao 30 g
VARIAȚII BROWNIE
- bucăți de ciocolată albă sau cu lapte 100g, tocat
- alune de padure 100 g, prăjită, tocată grosier
- nuci pecan 100 g, prăjită, tocată grosier
- bezele pentru copii 2 pumni
Metodă
-
Pasul 1
Încinge cuptorul la 180C/ventilator 160C/gaz 4.
-
Pasul 2
Tapetați o tavă pătrată pentru brownie de 22 cm cu pergament de copt. Topiți untul și ciocolata împreună într-un cuptor cu microunde sau într-un castron pus peste o tigaie cu apă clocotită. Se răcește la temperatura camerei.
-
Pasul 3
Bateți ouăle și zahărul până când amestecul devine ușor și pufos.
-
Pasul 4
Îndoiți amestecul de ciocolată în amestecul de ouă și cerneți făina, praful de copt și cacao.
-
Pasul 5
Îndoiți-l pentru a da un aluat fudgy.
-
Pasul 6
(Pentru a crește, adăugați 100 g bucăți de ciocolată albă sau cu lapte tocate SAU 100 g alune sau nuci pecan tocate, prăjite, SAU 2 pumni de bezele pentru copii.)
-
Pasul 7
Coaceți timp de 25-30 de minute sau până când blatul este crăpat, dar mijlocul tocmai se fixează. Se răcește complet, apoi se scoate din tavă și se taie.
Informatii nutritionale
- Gras 14.7g
- Carbohidrați 40,5g
- Fibră 0,9g
- Proteină 4.25g
- Sare 0,3g