Tipul bucătăriei:
Cheesecake cu marshmallow cu zmeură
- serveste 8
- Puțin efort
Această budincă distractivă este făcută dintr-o bază de biscuiți digestivi, acoperită cu zmeură proaspătă și finisată cu un topping de marshmallow pufos și brânză moale. Este ușor de făcut, dar trebuie să vă planificați din timp, deoarece necesită răcire peste noapte.
Încercați acest cheesecake cu marshmallow cu zmeură, apoi verificați cheesecake-ul nostru cu zmeură copt, cheesecake-ul cu vanilie, cheesecake-ul cu ciocolată și mai multe rețete de cheesecake indulgent.
Ingrediente
- unt 100 g
- biscuiti digestivi 200g, zdrobit
- bezele 1 pungă, aproximativ 280 g
- lapte 185 ml
- brânză moale plină de grăsime 500 g
- extract de vanilie ½ linguriță
- crema dubla 150 ml, bătut ușor
- zmeura congelata 400g, păstrați orice suc
Metodă
-
Pasul 1
Se topește untul și se adaugă biscuiții, se amestecă bine și se presează pe baza și pe părțile laterale ale unui vas de plăcintă de 22 cm cu părțile înclinate și aproximativ 3½ cm adâncime.
-
Pasul 2
Topim bezele și laptele împreună la foc foarte mic. Amestecați pentru a nu se lipi și aveți grijă să nu ardeți amestecul. Se pune într-un bol și se răcește complet.
-
Pasul 3
Intre timp, batem branza moale cu vanilia pana devine neteda. Când amestecul de marshmallow s-a răcit, împăturiți-le, apoi adăugați frișca. Punctați zmeura pe toată baza cheesecake-ului. Puneți umplutura deasupra, făcând o cupolă în centru, în loc să o nivelați. Răciți peste noapte.
-
Pasul 4
Puneți în piure restul de zmeură cu orice suc păstrat, sită și cu lingura peste felii de cheesecake pentru a servi.
Informatii nutritionale
- Kcals 710
- Gras 55,5g
- Carbohidrați 46.9g
- Fibră 0,9g
- Proteină 6.4g
- Sare 1.1g