Tipul bucătăriei:

Rețetă de brânză cu zmeură la cuptor

Cheesecake de zmeură la cuptor

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul
  • servește 8
  • Uşor

Un desert clasic și cu adevărat indulgent, tortul de brânză la cuptor este o plăcere a mulțimii. Zmeura proaspătă de deasupra tăie corpul bogat al tortului de brânză


Încercați această rețetă de brânză de brânză la cuptor, apoi verificați clasicul nostru brânză de brânză cu vanilie și mai multe idei de brânză de brânză aici.

Ingrediente

  • biscuiți digestivi 8
  • unt 50g, topit
  • cremă de brânză 600g
  • făină simplă 2 linguri
  • zahăr tos auriu 175g
  • extract de vanilie
  • ouă 2, plus 1 gălbenuș
  • smantana Oala de 150ml
  • zmeura 300g punnet
  • zahăr glazură

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 180C / ventilator 160C / gaz 4. Zdrobiți biscuiții într-un robot de bucătărie (sau puneți-i într-o pungă de plastic și bateți cu un sucitor). Se amestecă cu untul. Se presează într-o formă de arc de 20 cm și se coace timp de 5 minute, apoi se răcește.

  • Pasul 2

    Bateți crema de brânză cu făina, zahărul, câteva picături de vanilie, ouăle, gălbenușul și smântâna acidulată până când sunt ușoare și pufoase. Se amestecă jumătate de zmeură și se toarnă în formă. Coaceți timp de 40 de minute și apoi verificați dacă ar trebui să fie setat, dar ușor oscilant în centru. Se lasă în cutie să se răcească.

  • Pasul 3

    Păstrați câteva zmeură pentru vârf și puneți restul într-o tigaie cu 1 lingură de zahăr glazură. Se încălzește până când este suculent și apoi se spală cu o furculiță. Împingeți printr-o sită. Serviți cheesecake-ul cu sosul de zmeură și zmeura.

Informatii nutritionale

  • Kcals 623
  • Gras 50.2g
  • Carbohidrați 38,5g
  • Fibră 0,5g
  • Proteină 6.6g
  • Sare 1,01g
.
#Cheesecake #zmeură #cuptor
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast