Tipul bucătăriei:

Rețetă Cheesecake din Pădurea Neagră

Cheesecake din padurea neagra

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul
  • servește 10-12
  • Uşor

Această prăjitură de brânză de ciocolată neagră, indulgentă, învârtită cu cireșe este un showstopper excelent pentru orice ocazie. Efectuarea gulerului de ciocolată merită într-adevăr efortul pentru o atingere deosebită


Încercați această rețetă de cheesecake din pădurea neagră, apoi verificați-ne tort de brânză cu vanilie, tort de branza cu ciocolata, prăjitură de brânză cu căpșuni și mai multe dintre cele mai bune rețete de brânză.

Ingrediente

  • prajituri duble cu ciocolata 175g, (prăjituri de ciocolată cu jetoane de alegere)
  • unt 50g, topit
  • mascarpone 500g
  • extract de vanilie 1 linguriță
  • crema dubla 300ml
  • kirsch 2 linguri
  • ciocolata cu lapte 200g, topit și răcit
  • ciocolata simpla 200g, topit și răcit
  • cireșe în kirsch 20, plus o parte din siropul din borcan pentru decorare (am folosit Opies – disponibil pe Ocado)

GULAR DE CIOCOLATĂ

  • ciocolata simpla 200g, topit și răcit

Metodă

  • Pasul 1

    Se amestecă biscuiții cu pesmet într-un robot de bucătărie și se amestecă cu untul topit. Apăsați amestecul de biscuiți în baza unei forme de arc de 20 cm.

  • Pasul 2

    Bateți mascarpone cu vanilie până se omogenizează. Bateți foarte ușor smântâna dublă cu kirsch, apoi amestecați cu mascarpone. În cele din urmă, puneți bomboanele și cireșele topite.

  • Pasul 3

    Puneți lingura în cutie, învârtiți amestecul puțin deasupra (a se vedea imaginea), astfel încât să lăsați crestături pentru ca siropul de cireșe să meargă deasupra și răciți peste noapte.

  • Pasul 4

    Faceți gulerul de ciocolată urmând pașii de mai jos.

  • Pasul 5

    Serviți cu o parte din siropul din borcan și cireșe în plus, dacă doriți.

CUM SE FACE UN GULAR DE CIOCOLATĂ

  • Pasul 1

    Măsurați circumferința cheesecake-ului și marcați-o pe o fâșie de pergament de copt pliată în două lungimi. Puneți marginea pliată cel mai apropiat de dvs. Măsurați înălțimea tortului de brânză și marcați cu perechea de câțiva centimetri mai sus. Desenați o linie de-a lungul pergamentului lungimea circumferinței. Vopsiți o bandă groasă de ciocolată până la linie. Lăsați aproximativ 15 minute sau până când ciocolata nu este întinsă, dar nu mai este curgătoare.

  • Pasul 2

    Eliberați cheesecake-ul din tablă și glisați de pe bază și pe vasul de servire. Înfășurați pergamentul, cu partea de ciocolată orientată spre interior, pe cheesecake, potrivind capetele împreună. Puneți-l în frigider pentru a seta complet.

  • Pasul 3

    Pentru a servi, desfaceți cu atenție pergamentul, lăsând gulerul de ciocolată intact. Tăiați cu un cuțit ascuțit și serviți.

Informatii nutritionale

  • Kcals 721
  • Gras 52.3g
  • Carbohidrați 50.4g
  • Fibră 1.5g
  • Proteină 9.9g
  • Sare 0,3g
.
#Cheesecake #din #padurea #neagra
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast