Tipul bucătăriei:
Cheesecake Freakshake
- serveste 10
- Uşor
Ne-am inspirat din freakshakes pentru a crea prajitura noastră OTT freakshake. Nu trebuie să rămâneți la toppingurile pe care le-am folosit aici – mergeți la stil liber
Încercați această rețetă de cheesecake de sărbătoare, apoi verificați cheesecake-ul nostru cu vanilie, cheesecake-ul cu ciocolată, cheesecake-ul Biscoff și multe dintre cele mai bune rețete de cheesecake.
Ingrediente
- biscuiti digestivi 200g, zdrobit
- unt 125 g, topit
- bezele albe 300 g
- tot laptele 185 ml
- brânză moale plină de grăsime 500 g
- extract de vanilie ½ linguriță
- crema dubla 150 ml, bătut ușor
- sos de caramel sarat 4 linguri
- ciocolata neagra 50 g
- sirop auriu 2 lingurite
- unt 1 lingura
- bezele asortate (mini, mediu și mare) 200g
- covrigei sarati sau ciocolata neagra topita
- bucăți de fudge de lactate 8, înjumătățit
- mini bucăți de fudge 30 g
- Batoane crocante 2, tăiate în bucăți
Metodă
-
Pasul 1
Amestecați biscuiții zdrobiți și untul topit și împingeți în baza unei forme arcuite de 20 cm. Răciți timp de 20 de minute.
-
Pasul 2
Topiți bezele și laptele împreună la foc foarte mic, amestecând continuu pentru a nu se lipi. Aveți grijă să nu ardeți amestecul. Se pune intr-un bol si se lasa la racit la temperatura camerei.
-
Pasul 3
Bateți brânza moale cu vanilia până la omogenizare. Încorporați amestecul de bezele răcit, apoi frișca. Puneți umplutura peste baza de biscuiți. Răciți peste noapte.
-
Pasul 4
Pentru a face stropi de ciocolată, topește ciocolata neagră, siropul și untul împreună.
-
Pasul 5
Chiar înainte de a fi gata de servire, scoateți cu grijă cheesecake-ul din tavă și decorați cu bezele, covrigei de ciocolată, fudges și bucăți de crocant. Stropiți peste sosurile de caramel și ciocolată.
Informatii nutritionale
- Kcals 730
- Gras 42.6g
- Saturate 25.7g
- Carbohidrați 77.3g
- Zaharuri 53,8g
- Fibră 1.6g
- Proteină 8.6g
- Sare 1.2g