Tipul bucătăriei:

Cheesecake Maltesers

Cheesecake Maltesers

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul
  • servește 12
  • Uşor

Bază crocantă de biscuiți Bourbon și topping gros de ciocolată matasoasă – acest desert îngăduitor va deveni un favorit al familiei


Încercați rețeta noastră de prăjitură cu brânză Maltesers, apoi verificați prăjitura cu brânză cu zmeură, brânza clasică cu vanilie sau brânza cu ciocolată vegană.

Decorați în ultimul moment sau veți termina cu malterseri mai degrabă chewy decât crocanți. Folosiți o ciocolată cu lapte de bună calitate pentru aceasta – căutați una cu cel puțin 35% solide din cacao.

Ingrediente

  • brânză moale plină de grăsimi 600g
  • ciocolata cu lapte 300g, rupt în bucăți
  • extract de vanilie 1 linguriță
  • lapte praf maltit (cum ar fi Horlicks) 2 linguri
  • zahăr glazură 3 linguri
  • crema dubla 200 ml

BAZA

  • biscuiți bourbon 200g
  • Maltezeri 50g dintr-o pungă de 102g, restul pentru a decora
  • unt sărat 100g, topit

Metodă

  • Pasul 1

    Căptușiți o formă de arc sau o tablă rotundă, cu fundul liber, de 20 cm, cu hârtie de copt pe bază, plus o fâșie îngrijită în jurul părții laterale – puțin unt topit îl va ajuta să se lipească.

  • Pasul 2

    Începeți cu baza, punând biscuiții într-un bol de amestecare și zdrobiți cu capătul unui sucitor până se sfărâmă fin. Adăugați Maltesers și bateți-le și pe acestea. Se amestecă untul topit până când totul este uniform lipicios, apoi se înclină în forma de căptușeală și se folosește fundul unui borcan pentru a apăsa într-o bază fermă și uniformă. Se răcește timp de 20 de minute – între timp, scoateți brânza moale și smântâna pentru a vă încălzi puțin.

  • Pasul 3

    Când baza este gata să fie acoperită, puneți brânza moale într-un bol mare. Topiți ciocolata într-un cuptor cu microunde cu explozii scurte la foc mediu-mare. Se amestecă până se omogenizează, apoi se lasă 2-3 minute până s-a răcit puțin. Bateți în brânza moale cu un tel electric până se omogenizează, apoi bateți în vanilie, lapte praf malț și zahăr glazură.

  • Pasul 4

    Stropiți crema în vas și bateți-o scurt până când umplutura este cu adevărat groasă, dar netedă. Răspândiți trei sferturi din acesta pe bază, netezind partea superioară cu o spatulă. Îndepărtați amestecul rămas deasupra și folosiți spatula sau o lingură pentru a vă roti aproximativ peste tot. Acoperiți cu grijă și răciți peste noapte – alături de Malteser-urile rămase.

  • Pasul 5

    Pentru a servi, scoateți ușor staniul și hârtia de căptușeală din cheesecake și ridicați-o pe o farfurie de servire. Întoarceți Malteser-urile răcite pe o tocătoare și tocați-le aproximativ – doriți niște aproape întregi, puțin praf și restul în bucăți mici. Se împrăștie deasupra tortului de brânză, apoi se feliază și se servește.

Informatii nutritionale

  • Kcals 529
  • Gras 40.4g
  • Saturează 25.2g
  • Carbohidrați 34.3g
  • Zaharuri 26.2g
  • Fibră 1.2g
  • Proteină 6.3g
  • Sare 0,6g
.
#Cheesecake #Maltesers
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast