Skip to content

Tipul bucătăriei:

Tort de brânză simplu de vanilie

Cheesecake ușor de vanilie

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 10
  • Uşor

Uneori, simplu este cel mai bine. Păstrați-l clasic cu acest tort de brânză perfect, aromat doar cu extract de vanilie și coajă de lămâie


Încercați prăjitura noastră de brânză ușoară cu vanilie, apoi verificați cele mai bune rețete de prăjituri cu brânză.

Ingrediente

  • unt sărat 75g
  • biscuiți digestivi 250g
  • brânză moale 680g
  • zahăr glazură 75g
  • extract de vanilie 2 lingurițe
  • crema dubla 300ml
  • lămâie ½, zestrat fin

Metodă

  • Pasul 1

    Puneți untul într-o tigaie mare și încălziți până se topește, apoi continuați să gătiți până devine maro auriu și miroase a nuci.

  • Pasul 2

    Puneți biscuiții într-un robot de bucătărie și fluierați până la pesmet. Includeți untul topit și amestecați pentru a combina.

  • Pasul 3

    Luați o formă de arc de 20 cm și răsturnați baza, astfel încât partea teșită să fie cea mai înaltă – acest lucru vă va ajuta atunci când eliberați cheesecake mai târziu. Includeți amestecul de biscuiți și împachetați-l, folosind spatele unei linguri pentru a-l netezi. Se răcește în frigider în timp ce faceți pasul următor.

  • Pasul 4

    Puneți brânza moale, zahărul glazurat și vanilia într-un castron și bateți scurt cu bătători electrice pentru a slăbi. Adăugați smântâna dublă, un sfert la rând, permițând amestecului să se îngroașe pe măsură ce bateți – ar trebui să fie suficient de groasă până la capăt încât să trebuiască să scuturați o lingură pentru ao elibera. Bate în coaja de lămâie, apoi răzuiește deasupra bazei de biscuiți și netezește. Se răcește în frigider peste noapte, apoi se feliază și se servește.

Informatii nutritionale

  • Kcals 528
  • Gras 44.2g
  • Saturează 26.7g
  • Carbohidrați 25.7g
  • Zaharuri 14.2g
  • Fibră 1g
  • Proteină 5.8g
  • Sare 1g
.
#Cheesecake #ușor #vanilie
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *