Tipul bucătăriei:

ciocolată cu piersici și vanilie

Cobbler piersic

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul
  • servește 4-6
  • Uşor

Un desert simplu de vară, realizat cu piersici proaspete, scorțișoară și o crustă zahărită. Se servește cu linguri de înghețată de vanilie


Încercați rețeta noastră de cobbler de piersici, apoi verificați rețetele noastre de piersici și mai multe rețete de piersici.

Ingrediente

  • piersici 6 coapte, fiecare tăiată în 8 bucăți
  • extract de vanilie 1 linguriță
  • scorțișoară măcinată ½ linguriță
  • zahăr brun moale deschis 2 linguri
  • inghetata de vanilie a servi

CIZMAR

  • unt 80g, refrigerat și cubulat
  • făină auto-crescătoare 200g
  • zahăr tos auriu 100g
  • tot laptele 150ml
  • zahăr demerera 1 lingură

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 190C / ventilator 170C / gaz 5. Puneți piersicile într-un vas de copt superficial, presărați peste vanilie, scorțișoară, zahăr și 2 linguri de apă. Aruncați apoi băgați în cuptor în timp ce faceți pavatul.

  • Pasul 2

    Se amestecă untul, făina, zahărul tos și un vârf de sare într-un robot de bucătărie până seamănă cu pesmetul fin. Se amestecă laptele pentru a face aluat foarte moale, cu lingură.

  • Pasul 3

    Scoateți vasul de copt din cuptor și lingurați pete de aluat peste piersici, presărați cu zahăr demerara și coaceți timp de 40-45 de minute sau până când amestecul de piersici clocotește și cizmarul este auriu și gătit. Se servește fierbinte în boluri cu înghețată sau cremă.

Informatii nutritionale

  • Kcals 386
  • Gras 12.5g
  • Saturează 7.6g
  • Carbohidrați 60,9g
  • Zaharuri 35,8g
  • Fibră 3.7g
  • Proteină 5.3g
  • Sare 0,6g
.
#Cobbler #piersic
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast