Skip to content

Tipul bucătăriei:

Cea mai bună rețetă de biscuiți cu unt de arahide

Cookie-uri de amprentă

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • face 30
  • Uşor

Aceste cookie-uri cu amprentă pentru unt de arahide utilizează combinația clasică de unt de arahide și gem (sau jeleu) într-un mod nou și distractiv. Cel mai bine se mănâncă în ziua în care sunt făcute


Coaceți cookie-urile noastre cu amprente, apoi verificați rețete mai delicioase de cookie-uri, cum ar fi aceste cookie-uri clasice cu ciocolată, cookie-uri cu unt de arahide, cookie-uri sănătoase și aluat comestibil de cookie.

Ingrediente

  • unt de arahide neted 100g, plus 3 linguri în plus pentru blaturi
  • ouă 2
  • zahăr tos auriu 100g
  • extract de vanilie 1 linguriță
  • făină simplă 260g
  • praf de copt o ciupitura
  • gem de zmeură sau căpșuni fără sămânță ½ borcan

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 180 ° C / ventilator 160 ° C / gaz 4. Introduceți untul de arahide, ouăle, zahărul și vanilia într-un robot de bucătărie și amestecați până se omogenizează, adăugați făina, praful de copt și un vârf de sare și bateți pulsul până când se formează o bilă. Rulați aluatul în 30 de bile de nucă și împingeți degetul mare în mijlocul prăjiturilor, pe măsură ce le așezați pe o foaie de copt căptușită cu hârtie de copt. Adăugați ¼ linguriță de unt de arahide în liniuța din prăjituri, amestecați dulceața pentru a-l slăbi și puneți lingurițe mici deasupra untului de arahide.

  • Pasul 2

    Coaceți timp de 8-10 minute, până când par uscate și încep să crape. Se răcește pe foaia de copt câteva minute, înainte de a se răci
    pe o grătar.

Informatii nutritionale

  • Kcals 101
  • Gras 3g
  • Saturează 0,8g
  • Carbohidrați 15.6g
  • Fibră 0,7g
  • Proteină 2.6g
  • Sare 0,1g
.
#Cookieuri #amprentă
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *