Skip to content

Tipul bucătăriei:

Crăpâi de lămâie

Crăpâi de lămâie

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 2
  • Uşor

Am luat aceste crăpături și le-am dat o schimbare zingy. Udeți în lămâie și zahăr, sunt excelente cu ceaiul de după-amiază


Ingrediente

  • crăpături 6
  • zahăr pudră 50
  • lămâie 1 mare, suc
  • iaurt grecesc 200g
  • caș de lămâie 4 linguri

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți grătarul la mare și prăjiți crumpetele pe ambele părți până când sunt crocante.

  • Pasul 2

    Într-un castron, bateți zahărul și sucul de lămâie. Așezați crumpetele pe o grătar peste o tavă și apoi puneți siropul de lămâie peste blaturi.

  • Pasul 3

    Lăsați crăpăturile să stea câteva minute, astfel încât toppingul zaharat să se răsucească.

  • Pasul 4

    Pentru a servi, stivați trei crăpături pe farfurie ca și cum ați servi clătite.

  • Pasul 5

    Stropiți orice sirop de lămâie prins în tavă peste farfurie, apoi acoperiți jumătate din iaurtul grecesc deasupra fiecăruia, împreună cu câteva linguri de caș de lămâie.

Informatii nutritionale

  • Kcals 576
  • Gras 12.9g
  • Saturează 7.3g
  • Carbohidrați 98,4g
  • Zaharuri 48.1g
  • Fibră 3.8g
  • Proteină 14.8g
  • Sare 3.3g
.
#Crăpâi #lămâie
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *