Tipul bucătăriei:
Crăpâi de lămâie
- servește 2
- Uşor
Am luat aceste crăpături și le-am dat o schimbare zingy. Udeți în lămâie și zahăr, sunt excelente cu ceaiul de după-amiază
Ingrediente
- crăpături 6
- zahăr pudră 50
- lămâie 1 mare, suc
- iaurt grecesc 200g
- caș de lămâie 4 linguri
Metodă
-
Pasul 1
Încălziți grătarul la mare și prăjiți crumpetele pe ambele părți până când sunt crocante.
-
Pasul 2
Într-un castron, bateți zahărul și sucul de lămâie. Așezați crumpetele pe o grătar peste o tavă și apoi puneți siropul de lămâie peste blaturi.
-
Pasul 3
Lăsați crăpăturile să stea câteva minute, astfel încât toppingul zaharat să se răsucească.
-
Pasul 4
Pentru a servi, stivați trei crăpături pe farfurie ca și cum ați servi clătite.
-
Pasul 5
Stropiți orice sirop de lămâie prins în tavă peste farfurie, apoi acoperiți jumătate din iaurtul grecesc deasupra fiecăruia, împreună cu câteva linguri de caș de lămâie.
Informatii nutritionale
- Kcals 576
- Gras 12.9g
- Saturează 7.3g
- Carbohidrați 98,4g
- Zaharuri 48.1g
- Fibră 3.8g
- Proteină 14.8g
- Sare 3.3g