Skip to content

Tipul bucătăriei:

Cea mai bună rețetă de înghețare a Buttercream-ului

Cremă de brânză cu brânză înghețată

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • face suficient pentru a îngheța 12 cupcakes sau umple și gheață un tort de 20 cm
  • Uşor

Unde ar fi tortul de morcovi fără înghețarea cremă de brânză? Fă-o bine de fiecare dată cu rețeta de mai jos


Ingrediente

  • unt nesarat 100g, înmuiat și tăiat în cuburi
  • zahăr glazură 300g, cernut
  • brânză moale 200g

Metodă

  • Pasul 1

    Bateți untul moale folosind fie un mixer manual, fie un mixer electric de sine stătător, până se omogenizează. Adăugați treptat zahărul glace în 3 adaosuri separate și bateți complet între fiecare. Adăugați brânza moale până se combină complet. La viteză maximă, bateți cremă de unt timp de cel puțin 5 minute până când este pufos, neted și ușurați culoare.

  • Pasul 2

    Răspândiți și umpleți o prăjitură de 20 cm sau umpleți o pungă mare pentru pipping și țevi peste cupcakes.

.
#Cremă #brânză #brânză #înghețată
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *