Tipul bucătăriei:
Cremă de brânză cu brânză înghețată
- face suficient pentru a îngheța 12 cupcakes sau umple și gheață un tort de 20 cm
- Uşor
Unde ar fi tortul de morcovi fără înghețarea cremă de brânză? Fă-o bine de fiecare dată cu rețeta de mai jos
Ingrediente
- unt nesarat 100g, înmuiat și tăiat în cuburi
- zahăr glazură 300g, cernut
- brânză moale 200g
Metodă
-
Pasul 1
Bateți untul moale folosind fie un mixer manual, fie un mixer electric de sine stătător, până se omogenizează. Adăugați treptat zahărul glace în 3 adaosuri separate și bateți complet între fiecare. Adăugați brânza moale până se combină complet. La viteză maximă, bateți cremă de unt timp de cel puțin 5 minute până când este pufos, neted și ușurați culoare.
-
Pasul 2
Răspândiți și umpleți o prăjitură de 20 cm sau umpleți o pungă mare pentru pipping și țevi peste cupcakes.
#Cremă #brânză #brânză #înghețată