Tipul bucătăriei:
Cremă de unt cu ciocolată
- face suficient pentru a îngheța 12 cupcakes sau umple și gheață un tort de 20 cm
- Uşor
Cremă de unt mătăsoasă, delicioasă, se transformă în ciocolată. Această rețetă este perfectă pentru înghețarea cupcakes sau pentru umplerea prăjiturilor
Cacao este un cremă de unt pentru copii, dar dacă doriți un copil mai mare aromă, adăugați și ciocolată neagră topită. Când lucrați cu ciocolată topită, asigurați-vă că este mișto și lucrează repede astfel încât cremă de unt nu începe să se confrunte.
Ingrediente
- unt sărat 100g, înmuiat și tăiat în cuburi
- zahăr glazură 150g, cernut
- pudră de cacao 25g
- tot laptele 2 linguri
- ciocolata neagra 50g, topit și răcit
Metodă
-
Pasul 1
Bateți untul moale folosind fie un mixer manual, fie un mixer electric de sine stătător, până se omogenizează. Adăugați treptat zahărul glace în 3 adaosuri separate și bateți complet între fiecare. Adăugați cacao și bateți din nou. Se amestecă în lapte pentru a combina complet. La viteză maximă, bateți crema de unt timp de cel puțin 5 minute, până când este pufoasă și netedă. Lucrând repede, bateți ciocolata topită și întindeți și umpleți o prăjitură de 20 cm sau umpleți o pungă mare de țevi și țevi peste cupcakes.