Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă de înghețare cu crema de unt de ciocolată

Cremă de unt cu ciocolată

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • face suficient pentru a îngheța 12 cupcakes sau umple și gheață un tort de 20 cm
  • Uşor

Cremă de unt mătăsoasă, delicioasă, se transformă în ciocolată. Această rețetă este perfectă pentru înghețarea cupcakes sau pentru umplerea prăjiturilor


Cacao este un cremă de unt pentru copii, dar dacă doriți un copil mai mare aromă, adăugați și ciocolată neagră topită. Când lucrați cu ciocolată topită, asigurați-vă că este mișto și lucrează repede astfel încât cremă de unt nu începe să se confrunte.

Ingrediente

  • unt sărat 100g, înmuiat și tăiat în cuburi
  • zahăr glazură 150g, cernut
  • pudră de cacao 25g
  • tot laptele 2 linguri
  • ciocolata neagra 50g, topit și răcit

Metodă

  • Pasul 1

    Bateți untul moale folosind fie un mixer manual, fie un mixer electric de sine stătător, până se omogenizează. Adăugați treptat zahărul glace în 3 adaosuri separate și bateți complet între fiecare. Adăugați cacao și bateți din nou. Se amestecă în lapte pentru a combina complet. La viteză maximă, bateți crema de unt timp de cel puțin 5 minute, până când este pufoasă și netedă. Lucrând repede, bateți ciocolata topită și întindeți și umpleți o prăjitură de 20 cm sau umpleți o pungă mare de țevi și țevi peste cupcakes.

.
#Cremă #unt #ciocolată
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *