Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta Crumpet cu Branza

Crumpets cu triple brânză

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • face 16
  • Puțin efort

Cum faci crumpets proaspete să aibă un gust și mai bun? Adăugați trei tipuri de brânză, o linguriță de muștar pudră și ungeți bine cu o porție bună de unt!


Suntem încrezători că acestea sunt cele mai bune crumpets din jur, perfecte pentru a fi servite cu o ceașcă de ceai și mult unt. De asemenea, puteți încerca rețetele noastre de scones aici pentru gustarea perfectă de ceai britanic de după-amiază.

Ingrediente

  • brânză moale, plină de grăsime 50 g
  • lapte integral sau semi-degresat 200 ml
  • făină tare de pâine albă 300g
  • zahăr pudră 1 linguriță
  • drojdie uscata 1 lingura
  • pudră de muştar englezesc 1 linguriță
  • bicarbonat de sodiu 1 linguriță
  • cheddar puternic 75g, ras
  • Leicester roșu puternic 50 g, ras
  • unt pentru ungere

Metodă

  • Pasul 1

    Topiți brânza moale și laptele împreună într-o tigaie, amestecând până când laptele se aburește. Luați laptele de pe foc și amestecați cu 250 ml de apă rece. Lăsați până când laptele este doar cald.

  • Pasul 2

    Amestecați făina, zahărul, drojdia, pudra de muștar și 1 linguriță de sare într-un castron mare și faceți un godeu în centru. Amestecați laptele cald, treptat, cu o lingură de lemn – bateți până când aluatul este cu adevărat omogen.

  • Pasul 3

    Acoperiți cu un prosop și lăsați să stea (într-un loc cald) aproximativ 45 de minute până când aluatul devine spumant.

  • Pasul 4

    Amestecați bicarbonatul cu cheddarul ras și leicesterul roșu, acoperiți din nou și lăsați timp de 15 minute.

  • Pasul 5

    Ungeți generos interiorul a 4 inele pentru crumpet și o tigaie antiaderentă cu unt. Încinge tigaia la foc mediu, apoi așezați inelele în ea și puneți rapid o oală suficientă de aluat în fiecare pentru a ajunge la o treime din marginea inelelor. Imediat ce aluatul lovește tigaia, ar trebui să sfârâie, dacă nu, măriți puțin focul. Încercați să nu deranjați prea mult aluatul atunci când scoateți din bol. Vrei să păstrezi toate bulele când pui aluatul în inelele pentru crumpet.

  • Pasul 6

    Gatiti timp de 8-12 minute pana cand suprafata fiecarui crumpet este clocotita si pare complet fixata (altfel vor ramane crude la mijloc). Fundul trebuie să fie foarte auriu.

  • Pasul 7

    Ridicați inelele cu câteva furculițe pentru a ajuta și întoarceți crumpets-urile. Mai gătiți doar un minut până când blaturile devin maro, apoi scoateți și repetați pentru a folosi tot aluatul. Păstrați crumpets-urile pe o tavă în timp ce gătiți restul, apoi reîncălziți-le la cuptorul mic pentru câteva minute dacă vreți să le mâncați pe toate în același timp. Mănâncă proaspăt gătit sau păstrează și prăjește mai târziu.

Informatii nutritionale

  • Kcals 120
  • Gras 4.1g
  • Saturate 2.5g
  • Carbohidrați 15.1g
  • Zaharuri 1g
  • Fibră 0,6g
  • Proteină 5.4g
  • Sare 0,7g
.
#Crumpets #triple #brânză
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *