Tipul bucătăriei:
Cupcakes cu bezea de lamaie
- face 12
- Uşor
Arătați dragoste cu aceste cupcakes cu bezea de lămâie – ușor de făcut și perfecte pentru partajare
Încercați aceste cupcakes cu bezea de lămâie, apoi verificați cupcakes-urile cu lămâie, torturile de zână, cupcakes cu căpșuni și mai multe rețete de cupcake.
Ingrediente
- zahăr tos auriu 125g
- unt nesarat 125g, la temperatura camerei
- lămâi 2, zestrat și suc
- ouă 2
- făină auto-crescătoare 100g
- migdale macinate 25g
- gem de zmeură
- unt 75g, la temperatura camerei
- zahăr glazură 185g, cernut
- stropeste (opțional)
BEZEA
- albușuri de ou 2
- zahar granulat 100g
- crema de tartar o ciupitura
- colorant alimentar roșu (opțional)
Metodă
-
Pasul 1
Pentru a face bezea, încălziți cuptorul la 120C / ventilator 100C / gaz 1/2. Puneți albușurile și zahărul într-un castron așezat peste o tigaie cu apă la foc mic și bateți până se dizolvă zahărul, adăugați crema de tartru și continuați să bateți până când aveți o bezea lucioasă foarte groasă. Puneți-l într-o pungă de conducte cu o duză simplă de 1 cm. Adăugați o bandă de colorant alimentar în interiorul pungii folosind o frigăruie, dacă doriți să le colorați.
-
Pasul 2
Introduceți formele inimii pe foi de copt căptușite cu hârtie de copt și decorați cu stropi (dacă se utilizează), coaceți timp de 1 oră și apoi răcoriți complet.
-
Pasul 3
Întoarceți cuptorul la 180 ° C / ventilator 160 ° C / gaz 4. Bateți zahărul, untul și coaja de lămâie folosind un mixer electric până când sunt ușoare și pufoase – acordați-i mult timp, deoarece acest lucru va face prăjiturile frumoase și ușoare. Adăugați câte 1 ou odată cu o lingură de făină măsurată pentru a preveni coagularea. În cele din urmă, amestecați restul de făină și migdale și 2 linguri de suc de lămâie. Căptușiți o cutie cu 12 cutii de tort (nu brioșe) și împărțiți amestecul între ele. Coaceți timp de 18-20 de minute, până când a crescut și devine auriu. Se răcește pe o grătar.
-
Pasul 4
Bateți untul și zahărul glazur împreună pentru a face o glazură și adăugați niște suc de lămâie pentru a-l aromă. Învârteți prin niște gem de zmeură și înghețați vârfurile prăjiturilor – puteți face glazură dacă doriți. Puneți o inimă bezea pe fiecare.
Informatii nutritionale
- Kcals 321
- Gras 15.8g
- Saturează 9g
- Carbohidrați 41,5g
- Fibră 0,3g
- Proteină 3g
- Sare 0,2g