Tipul bucătăriei:

Rețetă Cupcake cu lămâie meringă

Cupcakes cu bezea de lamaie

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

Primiți în e-mailul dvs. toate rețetele noi și gustoase pe care le pregătim (nu trimitem spam)

  • face 12
  • Uşor

Arătați dragoste cu aceste cupcakes cu bezea de lămâie – ușor de făcut și perfecte pentru partajare


Încercați aceste cupcakes cu bezea de lămâie, apoi verificați cupcakes-urile cu lămâie, torturile de zână, cupcakes cu căpșuni și mai multe rețete de cupcake.

Ingrediente

  • zahăr tos auriu 125g
  • unt nesarat 125g, la temperatura camerei
  • lămâi 2, zestrat și suc
  • ouă 2
  • făină auto-crescătoare 100g
  • migdale macinate 25g
  • gem de zmeură
  • unt 75g, la temperatura camerei
  • zahăr glazură 185g, cernut
  • stropeste (opțional)

BEZEA

  • albușuri de ou 2
  • zahar granulat 100g
  • crema de tartar o ciupitura
  • colorant alimentar roșu (opțional)

Metodă

  • Pasul 1

    Pentru a face bezea, încălziți cuptorul la 120C / ventilator 100C / gaz 1/2. Puneți albușurile și zahărul într-un castron așezat peste o tigaie cu apă la foc mic și bateți până se dizolvă zahărul, adăugați crema de tartru și continuați să bateți până când aveți o bezea lucioasă foarte groasă. Puneți-l într-o pungă de conducte cu o duză simplă de 1 cm. Adăugați o bandă de colorant alimentar în interiorul pungii folosind o frigăruie, dacă doriți să le colorați.

  • Pasul 2

    Introduceți formele inimii pe foi de copt căptușite cu hârtie de copt și decorați cu stropi (dacă se utilizează), coaceți timp de 1 oră și apoi răcoriți complet.

  • Pasul 3

    Întoarceți cuptorul la 180 ° C / ventilator 160 ° C / gaz 4. Bateți zahărul, untul și coaja de lămâie folosind un mixer electric până când sunt ușoare și pufoase – acordați-i mult timp, deoarece acest lucru va face prăjiturile frumoase și ușoare. Adăugați câte 1 ou odată cu o lingură de făină măsurată pentru a preveni coagularea. În cele din urmă, amestecați restul de făină și migdale și 2 linguri de suc de lămâie. Căptușiți o cutie cu 12 cutii de tort (nu brioșe) și împărțiți amestecul între ele. Coaceți timp de 18-20 de minute, până când a crescut și devine auriu. Se răcește pe o grătar.

  • Pasul 4

    Bateți untul și zahărul glazur împreună pentru a face o glazură și adăugați niște suc de lămâie pentru a-l aromă. Învârteți prin niște gem de zmeură și înghețați vârfurile prăjiturilor – puteți face glazură dacă doriți. Puneți o inimă bezea pe fiecare.

Informatii nutritionale

  • Kcals 321
  • Gras 15.8g
  • Saturează 9g
  • Carbohidrați 41,5g
  • Fibră 0,3g
  • Proteină 3g
  • Sare 0,2g
.
#Cupcakes #bezea #lamaie
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast