Tipul bucătăriei:
Cupcakes cu nucă de cocos
- face 16
- Uşor
Încercați rețeta noastră ușoară de cupcakes cu nucă de cocos. Această idee de prăjituri drăguțe cu zâne folosește Malibu pentru o întorsătură de băutură a ceaiului de după-amiază
Încercați aceste cupcakes cu nucă de cocos, apoi verificați cupcakes-urile noastre cu ciocolată, cupcakes cu zâne, cupcakes cu morcovi și alte rețete de cupcakes.
Ingrediente
- albușuri de ou 5
- crema de tartar 1/2 linguriță
- zahăr tos alb 150 g
- făină simplă 60 g
- pudră de cocos 20 g
- zahăr tos alb 250 g
- Malibu 1 lingura
- glucoză lichidă 2 lingurite
- albușuri de ou 4
- zahăr pudră 2 linguri
- colorant alimentar roșu
Metodă
-
Pasul 1
Încinge cuptorul la 180C/ventilator 160C/gaz4. Tapetați 16 forme mici pentru cupcake cu carcase. Albusurile se bat spuma cu crema de tartru si apoi se adauga treptat zaharul, batand tot timpul pentru a face un amestec de bezea. Cerneți făina și pudra de cocos și apoi amestecați-le rapid în bezea. Împărțiți-le între cutii, umplându-le aproape până la vârf și coaceți timp de 10-15 minute sau până când sunt ferme la atingere.
-
Pasul 2
Pentru a face glazura, puneti zaharul, Malibu, glucoza lichida si albusurile de ou intr-un castron pus peste (dar fara atingere) o tigaie cu apa clocotita. Bateți până când zahărul s-a dizolvat și amestecul se încălzește. Se toarnă într-un castron mai mare de pe foc și se bate până când amestecul este pufos și suficient de gros pentru a se întinde – aproximativ 3-5 minute. Bateți zahărul pudră încă un minut sau cam așa ceva.
-
Pasul 3
Pictează câteva linii de colorant alimentar roșu pe interiorul unei pungi de glazură prevăzută cu o duză stea. Umpleți cu glazură, apoi turnați peste blatul prăjiturii. Colorarea va stria roșu glazură.
Informatii nutritionale
- Kcals 138
- Gras 0,8g
- Carbohidrați 29.8g
- Fibră 0,3g
- Proteină 2.1g
- Sare 0,1g