Tipul bucătăriei:

Cupcakes cu tort de morcovi

Cupcakes cu tort de morcovi

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul
  • face 12
  • Uşor

Un tort clasic sub formă de cupcake, făcut cu atât mai delicios cu o glazură de brânză cremă portocalie. Nu aveți nevoie de unt pentru această rețetă – este nevoie de ulei de măsline ușor


Coaceți un lot din aceste cupcakes de morcovi, apoi verificați tortul nostru clasic de morcovi, tortul de morcovi vegan, brioșele de tort de morcovi și mai multe rețete de tort de morcovi.

Verificați, de asemenea, rețetele noastre de cupcake mai ușoare, cum ar fi cupcakes-urile cu ciocolată și cupcakes-urile cu lămâie.

Ingrediente

  • făină auto-crescătoare 175g
  • bicarbonat de sodiu ½ linguriță
  • scorțișoară măcinată 1 linguriță
  • nucşoară proaspăt ras pentru a face ¼ linguriță
  • ouă 2 mari
  • zahăr brun moale deschis 200g
  • ulei ușor de măsline 125 ml
  • moșie sau extract de fasole de vanilie 1 linguriță
  • iaurt natural 5 linguri
  • portocale 1, zestat
  • morcovi 150g, ras
  • stafide 75g
  • pulverizați ulei sau unt topit pentru tablă

ÎNGELARE CU BRANZĂ

  • unt nesarat 75g, temperatura camerei
  • brânză moale plină de grăsimi 125g, temperatura camerei
  • zahăr glazură 300g
  • sare de mare fină Sp linguriță
  • pastă sau extract de fasole de vanilie 1 linguriță
  • portocale 1 mare

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 170C / ventilator 150C / gaz 31/ 2. Bateți făina, bicarb, ¼ linguriță de sare și condimentele într-un castron mare de combinat. Puneți ouăle, zahărul, uleiul, vanilia, iaurtul și coaja de portocală într-un alt castron și amestecați-le împreună până se combină, apoi amestecați morcovii și stafidele rase. Răsturnați amestecul umed în castron cu amestecul de făină și folosiți o spatulă pentru a amesteca împreună până se formează un aluat neted.

  • Pasul 2

    Folosind un ulei spray sau unt topit, ungeți ușor o formă de brioșă cu 12 găuri (puteți, de asemenea, căptuși cu cutii de brioșe de hârtie). Împărțiți aluatul uniform pe tablă și apoi coaceți brioșele timp de 25 de minute sau până când prăjiturile revin la o atingere ușoară. Scoateți-l din cuptor și lăsați-l să se răcească timp de un minut înainte de a se roti cu grijă pe o grătar pentru a se răci complet.

  • Pasul 3

    Pentru a face glazura, bateți împreună untul și brânza moale într-un castron mare, folosind un mixer electric până se omogenizează. Adăugați zahărul glace puțin câte unul, urmat de sare și vanilie. Odată ce s-a adăugat tot zahărul, bateți cu viteză mare timp de 2 minute sau până când este ușor și pufos.

  • Pasul 4

    Pentru asamblare, acoperiți fiecare cupcake cu un pic de glazură și rotiți cu o lingură, apoi radeți peste o coajă de portocală. Acestea vor fi păstrate până la trei zile într-un recipient etanș.

Informatii nutritionale

  • Kcals 441
  • Gras 20g
  • Saturează 7.1g
  • Carbohidrați 59.6g
  • Zaharuri 47.7g
  • Fibră 1.8g
  • Proteină 4.6g
  • Sare 0,6g
.
#Cupcakes #tort #morcovi
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast