Tipul bucătăriei:
Cupcakes matcha
- serveste 12
- Uşor
Utilizați această pulbere vibrantă de ceai verde în această coacere distractivă, cu un mijloc de topire a ciocolatei albe
Încercați prăjiturile noastre matcha, apoi verificați prăjiturile noastre matcha crêpe, prăjiturile cu zâne și prăjiturile cu ciocolată.
Ingrediente
- unt nesarat 175g, la temperatura camerei
- zahăr tos auriu 175 g
- ouă 3
- făină auto-crescătoare 175 g
- praf de copt ¼ linguriță
- praf de ceai matcha 1-2 lingurite
- ciocolate albe Lindor 12
- unt nesarat 175g, la temperatura camerei
- zahăr pudră 350 g
- ceai matcha 1-2 lingurite
Metodă
-
Pasul 1
Încinge cuptorul la 180C/ventilator 160C/gaz 4. Tapetează o tavă de cupcake cu 12 găuri cu forme de brioșe. Bateți untul într-un mixer până devine moale și mai deschis la culoare, apoi adăugați zahărul și continuați să bateți până obțineți un amestec ușor și pufos. Bateți 1 ou, apoi o lingură de făină, apoi repetați cu alte 2 ouă, adăugați praful de copt, un praf de sare și matcha la făina rămasă și adăugați-o. Adăugați o lingură de apă dacă aluatul este prea mare. gros. Împărțiți amestecul între formele de brioșe, acestea ar trebui să fie pline aproximativ 2/3. Împingeți câte o ciocolată în centrul fiecăruia. Coaceți 15-20 de minute, sau până când prăjiturile sunt aurii și crescute și se simt tari la atingere, nu încercați să le testați cu o frigărui din cauza ciocolatei din centru. Se răcește pe un grătar.
-
Pasul 2
Pentru a face glazura se bate untul pana devine foarte moale, apoi se bate zaharul pudra pe rand si la final se bate matcha. Daca glazura este prea groasa adauga 1 lingura de lapte. Puneți glazura pe cupcakes.
Informatii nutritionale
- Kcals 158
- Gras 9.2g
- Saturate 5.8g
- Carbohidrați 17.7g
- Fibră 0,2g
- Proteină 1.1g
- Sare 0,1g