Skip to content

Tipul bucătăriei:

Cupcakes cu ciocolată pe un suport de tort

Cupcakes vegane cu ciocolată

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • face 12
  • Uşor

Coaceți un lot de cupcakes fără lapte și acoperiți cu un vârtej de glazură bogată de ciocolată pentru o după-amiază vegană


Coaceți aceste cupcakes cu ciocolată vegană, apoi verificați tortul nostru cu ciocolată vegană, brownies-uri vegane, fursecuri cu ciocolată vegană și mai multe rețete de copt vegane.

Ingrediente

  • lapte de soia 250ml
  • extract de vanilie 1 linguriță
  • ulei de floarea soarelui 80 ml
  • oțet de cidru 1 lingură
  • făină simplă 200g
  • pudră de cacao 50g
  • zahăr brun moale deschis 150g
  • bicarbonat de sodiu 1 linguriță
  • sare de mare fină ½ linguriță

ÎNGELAREA CIOCOLATEI

  • unt vegan 150g
  • zahăr glazură 350g
  • pudră de cacao 50g
  • extract de vanilie 1 linguriță
  • sare de mare fină o ciupitura
  • lapte de soia 1-2 linguri

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 180 ° C / ventilator 160 ° C / gaz 4 și puneți 12 cutii de cupcake într-o formă de brioșă. Se toarnă laptele de soia, vanilia, uleiul de floarea soarelui și oțetul de cidru într-un ulcior și se amestecă bine. Se lasă câteva minute să se îngroașe.

  • Pasul 2

    Puneți într-un castron făina simplă, pudra de cacao, zahărul, bicarbonatul de sodă și sarea și faceți un puț în mijloc. Se toarnă laptele de soia și se amestecă pentru a face un aluat neted. Împărțiți între dulciurile de cupcake și coaceți timp de 15-18 minute până când sunt bine crescute și fierte. Se lasă să se răcească complet pe o grătar.

  • Pasul 3

    Pentru a face glazura, bateți untul vegan într-un castron cu un tel electric până când este foarte moale și cremos. Se amestecă împreună zahărul glazurat și pudra de cacao într-un castron separat. În timp ce bateți, adăugați treptat amestecul de zahăr glazură o lingură la un moment dat, adăugând mai multe odată ce ultimul este încorporat. Adăugați sarea și suficient lapte de soia pentru a face o glazură netedă și pipabilă. Răsturnați într-o pungă de conducte cu o duză stea.

  • Pasul 4

    Dacă vârfurile cupcakes-urilor au ajuns la vârf, tăiați cu un cuțit mic zimțat pentru a face suprafețe plane. Introduceți glazura pe partea de sus a fiecărei cupcakes pentru a servi. Se păstrează timp de două-trei zile într-un recipient etanș.

Informatii nutritionale

  • Kcals 393
  • Gras 17g
  • Saturează 4g
  • Carbohidrați 55g
  • Zaharuri 41g
  • Fibră 2g
  • Proteină 4g
  • Sare 0,6g
.
#Cupcakes #vegane #ciocolată
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *