Tipul bucătăriei:

Rețetă de rulare a mărului cu Dulce De Leche

Dulce de leche și mărul filo turnovers

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

Primiți în e-mailul dvs. toate rețetele noi și gustoase pe care le pregătim (nu trimitem spam)

  • face 4
  • Uşor

Asociați aceste cifre de afaceri crocante, calde și dulci cu iaurt grecesc răcoritor (alternativ, înghețata de vanilie sau caramel sărat ar fi, de asemenea, o potrivire excelentă)


Ingrediente

  • patiserie filo 2 coli
  • unt sărat 30g, topit
  • dulce de leche 4 lingurițe
  • Măr Bramley 1, decojit
  • zahăr granulat auriu 1 lingură îngrămădită
  • iaurt grecesc a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz 6. Puneți foile filo una peste alta și folosiți o foarfecă sau un cuțit ascuțit pentru a le tăia în lung, lăsând 4 fâșii lungi de patiserie.

  • Pasul 2

    Miez și tăiați mărul, apoi tăiați fiecare sfert în 4-5 felii subțiri.

  • Pasul 3

    Așezați o bandă filo pe o suprafață de lucru curată, cu lungimea acesteia fugind de dvs. Periați marginea de jos a produselor de patiserie cu unt, apoi pe aceeași lungime pe părți și din nou, astfel încât să ajungeți cu un pătrat periat de unt topit.

  • Pasul 4

    Puneți 1 linguriță de dulce de leche la aproximativ 3cm de colțul din dreapta jos al patiseriei. Se presară cu un praf de sare, apoi se pune deasupra 1/4 din mărul feliat. Îndoiți colțul din dreapta jos al produsului de patiserie peste măr pe cealaltă parte a produsului de patiserie, formând un triunghi. Împingeți marginile de patiserie împreună (dimensiunea umpluturii poate împiedica perfecțiunea în această etapă, dar nu vă faceți griji). Continuați să pliați triunghiul peste sine până când ajungeți la sfârșitul patiseriei. Periați orice filo în exces la sfârșit cu unt și apăsați pe triunghi pentru a-l sigila. Puneți pe o tavă sau o foaie de copt, cu cea mai îngrijită parte în sus.

  • Pasul 5

    Repetați încă trei ori, apoi periați fiecare cifră de afaceri cu unt și presărați cu zahăr granulat. Coaceți în partea de sus a cuptorului timp de 15-20 de minute sau până când este crocant și uniform aurit. Se lasă la răcit 5 minute, apoi se servește cu iaurt grecesc.

Informatii nutritionale

  • Kcals 183
  • Gras 7.4g
  • Saturează 4.4g
  • Carbohidrați 26g
  • Zaharuri 15g
  • Fibră 1.3g
  • Proteină 2.3g
  • Sare 0,3g
.
#Dulce #leche #și #mărul #filo #turnovers
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast