Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă Eton Mess Cheesecake

Eton mess cheesecake

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 10
  • Uşor

Am combinat două preferate clasice britanice de vară într-un desert serios îngăduitor. Această prăjitură de brânză Eton, proaspătă și cremoasă, este budinca perfectă pentru a-ți impresiona prietenii și familia cu acest weekend


Încercați această rețetă Eton mess cheesecake, apoi verificați clasicul nostru cheesecake cu vanilie și mai multe idei despre cele mai bune cheesecake aici.

Ingrediente

  • Hobnobs 200g
  • unt nesarat 50g, topit
  • ciocolata alba 200g, tocate aproximativ
  • crema dubla 200 ml
  • brânză moale plină de grăsimi 200g
  • mascarpone 150g cada
  • zmeura 200g

ETON MESS TOPPING

  • crema dubla 200 ml
  • zahăr glazură 2 linguri
  • zmeura 300g
  • bezea 3 mari, rupte în bucăți

Metodă

  • Pasul 1

    Puneți Hobnob-urile într-un robot de bucătărie și amestecați-le în pesmet, apoi adăugați din nou untul și șuierați scurt.

  • Pasul 2

    Vârful în baza unei cutii antiadherente de 20 cm.

  • Pasul 3

    Apăsați amestecul într-un strat uniform și răciți în timp ce faceți umplutura.

  • Pasul 4

    Topiți ușor ciocolata într-un vas rezistent la căldură așezat (dar fără a atinge) o tigaie cu apă fierbinte (sau cu scurte suflări în cuptorul cu microunde), apoi lăsați să se răcească ușor.

  • Pasul 5

    Bateți smântâna, brânza moale și mascarpone într-un castron cu o lingură de lemn sau o spatulă până se îngroașă – nu bateți prea mult sau va fi prea rigid pentru a amesteca ciocolata.

  • Pasul 6

    Se amestecă ciocolata topită până se omogenizează amestecul.

  • Pasul 7

    Puneți-o pe baza de biscuiți, aruncând zmeura pe măsură ce mergeți, apoi puneți cheesecake-ul în frigider cel puțin 3-4 ore, dar de preferință peste noapte.

  • Pasul 8

    Pentru a face toppingul, bateți ușor smântâna cu 1 lingură de zahăr glazură.

  • Pasul 9

    Se amestecă 100g de zmeură cu încă o lingură de zahăr glazură până la un piure, apoi se împinge printr-o sită

  • Pasul 10

    Îngrămădiți crema, bucățile de bezea, sosul de zmeură și zmeura deasupra tortului de brânză, stropind sosul de zmeură în timp ce mergeți.

Informatii nutritionale

  • Kcals 595
  • Gras 47,8g
  • Saturează 28.3g
  • Carbohidrați 33.4g
  • Zaharuri 26.3g
  • Fibră 2.8g
  • Proteină 6.3g
  • Sare 0,4g
.
#Eton #mess #cheesecake
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *