Skip to content

Tipul bucătăriei:

Un suport de răcire cu un lot de prăjituri aurii cu cereale

Fursecuri cu cereale

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • face 30
  • Uşor

Folosiți delicios fulgii de porumb cu miere și nuci în această rețetă rapidă de biscuiți care combină sirop de aur, ovăz și nucă de cocos deshidratată.


Faceți un lot din aceste prăjituri cu cereale, apoi verificați prăjiturile noastre de arțar și nuci pecan, prăjiturile cu aluat și mai multe rețete de prăjituri aici.

Ingrediente

  • unt nesarat 225g, moale
  • zahăr brun deschis moale 125 g
  • sirop auriu 100 g
  • ou 1 mare
  • extract de vanilie 1 lingura
  • nucă de cocos disecată 50 g
  • făină simplă 200 g
  • bicarbonat de sodiu 1 lingura
  • fulgi de ovăz 50 g
  • fulgi de porumb cu miere de nuci 50g, zdrobit

Metodă

  • Pasul 1

    Bateți untul cu zahărul, siropul auriu, oul, extractul de vanilie și ¼ linguriță de sare. Se amestecă nuca de cocos, făina și bicarbonatul de sodiu, urmate de ovăz și fulgi de porumb.

  • Pasul 2

    Încinge cuptorul la 180°C/ventilator 160°C/gaz 4. Modelează aluatul de biscuiți în 30 de bile mici și se așează pe tăvi de copt tapetate cu hârtie de copt. Apăsați foarte ușor fiecare bilă pentru a aplatiza partea de sus, apoi coaceți timp de 12-14 minute sau până când devine aurie și crocantă pe margini. Răciți complet – se vor croi mai mult pe măsură ce se răcesc.

Informatii nutritionale

  • Kcals 134
  • Gras 7.7g
  • Saturate 4.9g
  • Carbohidrați 14.3g
  • Zaharuri 7.3g
  • Fibră 0,8g
  • Proteină 1.4g
  • Sare 0,2g
#Fursecuri #cereale
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *