Skip to content

Tipul bucătăriei:

Fursecuri Halva

Fursecuri Halva

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • face 15
  • Uşor

Acești biscuiți tahini sfărâmați, ca niște pâine scurtă, se topesc doar în gură. În plus, durează doar câteva minute!


Încercați aceste cookie-uri tahini ușoare de la Ronen Givon și Christian Mouysset. Pentru a face cookie-urile perfecte, ei spun …Procesul de coacere pentru aceste fursecuri halva este esențial, așa că nu părăsiți bucătăria în timp ce coaceți, deoarece trebuie să le prindeți când sunt aurii deschis, nu mai mult decât atât. Dacă le gătiți prea mult, vor avea un gust acru, aproape amar. ”

Ingrediente

  • unt nesarat 100g, înmuiat
  • zahăr pudră 85g
  • tahini 85g
  • extract de vanilie ½ linguriță
  • praf de copt 1 linguriță
  • făină simplă 150g

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 180 ° C / ventilator 160 ° C / gaz 4 și tapetați două tăvi de copt cu hârtie de copt.

  • Pasul 2

    Folosiți o lingură de lemn pentru a smântâna untul și zahărul împreună într-un castron până când sunt ușoare și pufoase. Adăugați tahini și vanilie și bateți împreună până se omogenizează. Se amestecă praful de copt și făina într-un alt castron apoi se bate treptat în amestecul de tahini crem pentru a face un aluat.

  • Pasul 3

    Împărțiți aluatul în 15 bucăți, apoi rulați fiecare într-o bilă și puneți tăvile de copt căptușite, lăsând puțin spațiu între ele pentru a se răspândi în timpul coacerii. Plătiți ușor bilele cu o furculiță, apoi coaceți timp de 8-10 minute sau până când blaturile s-au crăpat și biscuiții sunt aurii pal. Lăsați prăjiturile să se răcească și să se întărească pe hârtie – dacă le mâncați cât sunt încă calde, acestea se vor sfărâma.

Informatii nutritionale

  • Kcals 146
  • Gras 9g
  • Saturează 4g
  • Carbohidrați 13.6g
  • Zaharuri 5.8g
  • Fibră 1g
  • Proteină 2.3g
  • Sare 0,1g
.
#Fursecuri #Halva
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *