Tipul bucătăriei:

Rețetă de biscuiți cu ciocolată neagră cu nuci

Fursecuri Nutella

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul
  • Face 15-20
  • Uşor

Dacă iubești Nutella, atunci îți vor plăcea aceste prăjituri de ciocolată cu nuci, mai serioase. Aceste dulciuri dulci și sărate, mestecate, se potrivesc perfect cu ceaiul de la mijlocul dimineții


Încercați cookie-urile noastre Nutella gooey, apoi verificați rețete mai delicioase de cookie-uri, cum ar fi aceste cookie-uri clasice cu ciocolată, cookie-uri sănătoase și aluatul nostru cookie cookie.

Ingrediente

  • unt nesarat 150g, la temperatura camerei
  • zahăr pudră 50g
  • zahăr brun moale deschis 125g
  • Nutella 150g
  • ou 1 mare
  • extract sau pastă de vanilie 1 linguriță
  • făină simplă 175g
  • lapte praf maltit (cum ar fi Horlicks) 50g
  • bicarbonat de sodiu ½ linguriță
  • fulgi de sare de mare 1 linguriță, plus un plus de servit
  • nuci 75g, tocate aproximativ
  • ciocolata neagra cu sare de mare 75g, tocat în bucăți mici

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 180C / ventilator 160C / gaz 4 și tapetați 2-3 foi de copt cu hârtie de copt.

  • Pasul 2

    Puneți untul și zaharurile într-un castron mare și bateți cu un tel electric până când sunt ușoare și pufoase. Adăugați Nutella și bateți încă un minut, apoi bateți scurt oul și vanilia. Se amestecă făina, laptele praf maltit, bicarbul și sarea până se omogenizează. Se amestecă nucile și bucățile de ciocolată.

  • Pasul 3

    Puneți linguri de amestec (asigurându-vă că sunt distanțate) pe tăvile pregătite și coaceți în loturi timp de 12-13 minute, în funcție de faptul că vă plac fursecurile moi sau crocante. Presărați cu mai multă sare, dacă doriți.

Informatii nutritionale

  • Kcals 225
  • Gras 13.2g
  • Saturează 6.1g
  • Carbohidrați 22.7g
  • Zaharuri 14.5g
  • Fibră 1.4g
  • Proteină 3g
  • Sare 0,4g
.
#Fursecuri #Nutella
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast