Skip to content

Tipul bucătăriei:

Două pungi de hârtie umplute cu mini gogoși cu zahăr, cu sos

Găuri pentru gogoși de casă

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 6-8
  • Uşor

Cea mai bună budincă pentru o cină sau un răsfăț de weekend. Încercați ideea noastră distractivă pentru gogoși de casă, acoperite cu zahăr și servite cu un sos cremos de whisky. Este suficient pentru 6-8 invitați


Încercați această rețetă de găuri de gogoși de casă cu sos de whisky, apoi consultați-ne gogoși gem, mini gogoși, gogoși coapte si mai delicios retete de gogosi.

Ingrediente

  • tot laptele 175 ml
  • zahăr pudră 75 g, plus extra pentru rulare
  • drojdie activă uscată 2 lingurite
  • făină de pâine albă tare 425 g
  • sare ½ linguriță
  • ouă 2 medii, ușor bătute
  • unt nesarat 75 g, foarte moale

SOS DE WHISKY

  • zahăr muscovado închis 100 g
  • crema dubla 100 ml
  • unt 50 g
  • whisky 2-3 linguri

Metodă

  • Pasul 1

    Se încălzește laptele până sub punctul de fierbere, apoi se ia de pe foc și se răcește până se încălzește. Adăugați 1 linguriță de zahăr și drojdie. Se bate, apoi se lasa la loc caldut 5 minute pana se formeaza o spuma groasa deasupra.

  • Pasul 2

    Puneți făina, zahărul rămas și sarea într-un castron mare. Faceți o groapă în mijlocul ingredientelor uscate și adăugați ouăle, untul înmuiat și amestecul de lapte cu drojdie.

  • Pasul 3

    Folosind o lingură de lemn, amestecați până când amestecul devine un aluat moale. Scoateți din bol și frământați timp de 5 minute până când aluatul devine neted și elastic. Se formează o bilă și se întoarce într-un castron curat. Acoperiți cu folie alimentară și lăsați la loc cald timp de 1 oră și jumătate sau până când își dublează volumul.

  • Pasul 4

    Întindeți aluatul pe suprafața de lucru și frământați din nou ușor timp de 30 de secunde, apoi întindeți-l până la o grosime de aproximativ 1 cm.

  • Pasul 5

    Folosind un tăietor rotund simplu (aproximativ 2 cm), ștampilați cercuri și transferați-le pe foi de copt acoperite cu hârtie de copt, lăsând spațiu între fiecare gogoși. Vei face 60-70. Acoperiți ușor cu folie alimentară unsă și lăsați la loc cald timp de 10 minute.

  • Pasul 6

    Puneți ingredientele pentru sosul de scufundare într-o tigaie și încălziți ușor, amestecând până se dizolvă zahărul. Se fierbe timp de 2-3 minute.

  • Pasul 7

    Încinge uleiul într-o tigaie mare sau wok-ul nu mai mult de ⅓ plin și se încălzește la 180C, sau până când un cub de pâine se rumenește în aproximativ 45 de secunde. Adăugați gogoșile în loturi, având grijă să nu supraaglomerați tigaia. Fierbeți câteva minute, întorcându-le până când sunt umflate și aurii. Scurgeți pe hârtie de bucătărie apoi rulați în zahăr tos cât este încă fierbinte. Serviți fiecărei persoane o grămadă de mini gogoși și un bol cu ​​sos.

Informatii nutritionale

  • Kcals 548
  • Gras 28.1g
  • Carbohidrați 60.3g
  • Fibră 1.3g
  • Proteină 9.6g
  • Sare 0,5g
#Găuri #pentru #gogoși #casă
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *