Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta de inghetata de capsuni de casa

înghețată de căpșuni

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 8-10
  • Uşor

Înghețata cu căpșuni este preferata familiei, dar cea făcută în casă are un gust mult mai bun, plină cu căpșuni proaspete și liofilizate, precum și gem pentru o mulțime de aromă de vară.


Încercați această înghețată cu căpșuni, apoi consultați mai multe rețete de căpșuni aici.

Ingrediente

  • căpșune 200g, decorticat
  • gem de căpșuni 4 linguri
  • crema dubla Cutie de 600 ml
  • lapte condensat conserve de 397 g
  • căpșuni liofilizate 25 g (uitați-vă în secțiunea de copt din supermarketuri)

Metodă

  • Pasul 1

    Pune capsunile si dulceata intr-un blender sau robot de bucatarie si mixeaza pana se omogenizeaza. Puneți piureul într-o sită, puneți-l peste un castron mare și lăsați să strecoare bucățile de semințe.

  • Pasul 2

    Între timp, puneți smântâna dublă și laptele condensat într-un castron mare. Folosind un tel electric, bate-le pana cand amestecul devine gros si poate tine varfuri. Folosește o spatulă pentru a împinge piureul rămas prin sită, apoi pliază-l ușor prin amestecul cremos. Presărați căpșunile liofilizate și pliați-le și pe acestea, apoi răzuiți într-un recipient rezistent la congelator și congelați până se solidifică. Serviți în conuri sau boluri cu toppingurile preferate.

Informatii nutritionale

  • Kcals 460
  • Gras 36.3g
  • Saturate 22.5g
  • Carbohidrați 28.4g
  • Fibră 0,6g
  • Proteină 4.6g
  • Sare 0,2g
#înghețată #căpșuni
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *