Tipul bucătăriei:
Inghetata Melba de piersici
- face 1 ½ litru
- Uşor
Melba de piersici este un desert clasic britanic creat pentru a o onora pe soprana australiană Nellie Melba. Încercați combinația de vară de piersici și zmeură în acest tratament dulce și acru
Ingrediente
- piersici 6, foarte copt
- zahăr pudră 2 linguri
- crema dubla 400 ml, (frișca pentru frișcă ar reduce grăsimile)
- zmeura 300 g
- zahăr pudră 4 linguri
Metodă
-
Pasul 1
Curățați piersicile, stricați cu sâmbure și amestecați-le până la un piure cu cele 2 linguri de zahăr pudră într-un robot de bucătărie. Foarte bateți ușor smântâna și adăugați piureul de piersici. Se toarnă într-un aparat de înghețată și se amestecă până când aproape înghețat.
-
Pasul 2
Se amestecă zmeura cu 4 linguri de zahăr pudră si sita. Transferați amestecul semi-congelat în a container și ondulare prin
Informatii nutritionale
- Kcals 105
- Gras 8.7g
- Saturate 4.8g
- Carbohidrați 6.6g
- Fibră 0,7g
- Proteină 0,7g
- Sare 0,01g
#Inghetata #Melba #piersici