Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta de inghetata Melba cu piersici

Inghetata Melba de piersici

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • face 1 ½ litru
  • Uşor

Melba de piersici este un desert clasic britanic creat pentru a o onora pe soprana australiană Nellie Melba. Încercați combinația de vară de piersici și zmeură în acest tratament dulce și acru


Ingrediente

  • piersici 6, foarte copt
  • zahăr pudră 2 linguri
  • crema dubla 400 ml, (frișca pentru frișcă ar reduce grăsimile)
  • zmeura 300 g
  • zahăr pudră 4 linguri

Metodă

  • Pasul 1

    Curățați piersicile, stricați cu sâmbure și amestecați-le până la un piure cu cele 2 linguri de zahăr pudră într-un robot de bucătărie. Foarte bateți ușor smântâna și adăugați piureul de piersici. Se toarnă într-un aparat de înghețată și se amestecă până când aproape înghețat.

  • Pasul 2

    Se amestecă zmeura cu 4 linguri de zahăr pudră si sita. Transferați amestecul semi-congelat în a container și ondulare prin

Informatii nutritionale

  • Kcals 105
  • Gras 8.7g
  • Saturate 4.8g
  • Carbohidrați 6.6g
  • Fibră 0,7g
  • Proteină 0,7g
  • Sare 0,01g
#Inghetata #Melba #piersici
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *