Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă Lamingtons roz și cireșe

Lamingtoni proaspeți de cireșe și nucă de cocos

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • face 9
  • Un mic efort

Lamingtonii, originari din Australia, fac o delicioasă delicioasă. Mini torturi, decorate în gem de cireșe și nucă de cocos deshidratată, acoperite cu o cireșă proaspătă


Faceți aceste lamingtons de cireșe, apoi verificați lamingtons-urile noastre de cocos, tortul de nucă de cocos, macaroanele de cocos și mai multe rețete de nucă de cocos.

Ingrediente

  • unt nesarat 100g, plus un pic suplimentar pentru tablă
  • cireșe 200g
  • făină simplă 250g
  • faina de porumb 50g
  • praf de copt 2 lingurițe
  • iaurt plin de grăsime de cocos sau iaurt grecesc 150g
  • ulei de floarea soarelui 50 ml
  • zahăr tos auriu 250g
  • extract de vanilie 2 lingurițe
  • ouă 3 medii, plus 1 gălbenuș

DECOR

  • gem de cireșe un borcan
  • nucă de cocos deshidratată sau mărunțită 100g

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 170 ° C / 150 ° C ventilator / gaz 3½. Ungeți o formă de tort de 20 cm pătrată și adâncă și tapetați baza cu pergament de copt. Lasă deoparte 9 cireșe, apoi pietrează și taie restul mărunt și lasă-l într-o sită în timp ce faci aluatul. Cernem împreună făinurile, praful de copt și un praf bun de sare, apoi punem 2 linguri deoparte.

  • Pasul 2

    Bateți untul, iaurtul, uleiul, zahărul și vanilia într-un castron mare până se omogenizează. Adăugați ouăle și gălbenușul, pe rând, bătând între fiecare adăugare. Bateți amestecul de făină, apoi aruncați cireșele tăiate cubulețe cu amestecul de 2 linguri de făină rezervat pentru a acoperi și împăiați acestea. Se răstoarnă în formă și se coace timp de 50-55 minute până când o frigăruie înfiptă în centru iese curată. Acoperiți cutia cu folie și răciți complet tortul (acest lucru ajută la menținerea buretelui să nu se usuce).

  • Pasul 3

    Întoarceți tortul pe o tavă și congelați timp de 30 de minute pentru a-l întări. Tăiați marginile pentru a le face uniforme și drepte, apoi împărțiți în 9 pătrate.

  • Pasul 4

    Încălziți dulceața într-o tigaie sau cuptor cu microunde până când este fierbinte, apoi sita într-un castron. Întindeți nuca de cocos pe o farfurie și înmuiați fiecare tort mai întâi în gem pentru a acoperi toate părțile (cu excepția fundului), apoi nuca de cocos (lipiți o furculiță în bază pentru a ajuta). Acoperiți fiecare cu o cireșă și lăsați-o timp de o oră pentru a seta și dezgheța complet.

Informatii nutritionale

  • Kcals 582
  • Gras 26.1g
  • Carbohidrați 80,9g
  • Fibră 3.5g
  • Proteină 6.8g
  • Sare 0,6g
.
#Lamingtoni #proaspeți #cireșe #și #nucă #cocos
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *