Tipul bucătăriei:
Lamingtoni proaspeți de cireșe și nucă de cocos
- face 9
- Un mic efort
Lamingtonii, originari din Australia, fac o delicioasă delicioasă. Mini torturi, decorate în gem de cireșe și nucă de cocos deshidratată, acoperite cu o cireșă proaspătă
Faceți aceste lamingtons de cireșe, apoi verificați lamingtons-urile noastre de cocos, tortul de nucă de cocos, macaroanele de cocos și mai multe rețete de nucă de cocos.
Ingrediente
- unt nesarat 100g, plus un pic suplimentar pentru tablă
- cireșe 200g
- făină simplă 250g
- faina de porumb 50g
- praf de copt 2 lingurițe
- iaurt plin de grăsime de cocos sau iaurt grecesc 150g
- ulei de floarea soarelui 50 ml
- zahăr tos auriu 250g
- extract de vanilie 2 lingurițe
- ouă 3 medii, plus 1 gălbenuș
DECOR
- gem de cireșe un borcan
- nucă de cocos deshidratată sau mărunțită 100g
Metodă
-
Pasul 1
Încălziți cuptorul la 170 ° C / 150 ° C ventilator / gaz 3½. Ungeți o formă de tort de 20 cm pătrată și adâncă și tapetați baza cu pergament de copt. Lasă deoparte 9 cireșe, apoi pietrează și taie restul mărunt și lasă-l într-o sită în timp ce faci aluatul. Cernem împreună făinurile, praful de copt și un praf bun de sare, apoi punem 2 linguri deoparte.
-
Pasul 2
Bateți untul, iaurtul, uleiul, zahărul și vanilia într-un castron mare până se omogenizează. Adăugați ouăle și gălbenușul, pe rând, bătând între fiecare adăugare. Bateți amestecul de făină, apoi aruncați cireșele tăiate cubulețe cu amestecul de 2 linguri de făină rezervat pentru a acoperi și împăiați acestea. Se răstoarnă în formă și se coace timp de 50-55 minute până când o frigăruie înfiptă în centru iese curată. Acoperiți cutia cu folie și răciți complet tortul (acest lucru ajută la menținerea buretelui să nu se usuce).
-
Pasul 3
Întoarceți tortul pe o tavă și congelați timp de 30 de minute pentru a-l întări. Tăiați marginile pentru a le face uniforme și drepte, apoi împărțiți în 9 pătrate.
-
Pasul 4
Încălziți dulceața într-o tigaie sau cuptor cu microunde până când este fierbinte, apoi sita într-un castron. Întindeți nuca de cocos pe o farfurie și înmuiați fiecare tort mai întâi în gem pentru a acoperi toate părțile (cu excepția fundului), apoi nuca de cocos (lipiți o furculiță în bază pentru a ajuta). Acoperiți fiecare cu o cireșă și lăsați-o timp de o oră pentru a seta și dezgheța complet.
Informatii nutritionale
- Kcals 582
- Gras 26.1g
- Carbohidrați 80,9g
- Fibră 3.5g
- Proteină 6.8g
- Sare 0,6g