Tipul bucătăriei:
Lebkuchen
- face 20
- Uşor
Tarte dulci germane îndulcite cu miere condimentate cu scorțișoară și ghimbir, lebkuchen sunt biscuiți celebri festivi. Coaceți un lot în această iarnă pentru a intra cu adevărat în spiritul pieței de Crăciun
Încercați biscuiții noștri lebkuchen, apoi verificați biscuiții condimentați de Crăciun și rețetele pieței de Crăciun pentru a le recrea acasă.
Ingrediente
- draga draga 200 ml
- unt 85g
- făină simplă 225g, plus extra pentru praf
- migdale macinate 75g
- ghimbir de pamant 2 lingurițe
- scorțișoară măcinată 1 linguriță
- condimente asortate o ciupitura
- bicarbonat de sodiu ½ linguriță
- zahăr glazură 125g
Metodă
-
Pasul 1
Încălziți mierea și untul împreună într-o tigaie mică până se combină.
-
Pasul 2
Puneți ingredientele rămase, cu excepția zahărului glazură, într-un castron și turnați peste untul topit. Combinați până se formează un aluat lipicios, înfășurați-o în hârtie de copt, apoi răcoriți-o timp de 1 oră.
-
Pasul 3
Încălziți cuptorul la 180 ° C / ventilator 160 ° C / gaz 4. Rolați aluatul pe o suprafață de lucru ușor făinată la 1 cm grosime, apoi tăiați-o în biscuiți de 5 cm folosind tăietori de inimă, stea sau rotunzi. Transferați-le în tăvi tapetate cu hârtie de copt, cu puțin spațiu în jurul fiecăruia, și coaceți timp de 12-15 minute sau până când sunt aurii și au crescut ușor. Se răcește complet pe o grătar.
-
Pasul 4
Amestecați zahărul glazurat cu 5 lingurițe de apă pentru a face o glazură netedă și puneți lingura deasupra fiecărui biscuit. Se lasă la setat 1 oră. Se vor păstra într-un recipient etanș până la patru zile sau se vor înfășura în pungi de cadouri reciclabile pentru a le oferi drept cadouri.
Informatii nutritionale
- Kcals 152
- Gras 5.8g
- Saturează 2.4g
- Carbohidrați 22.6g
- Zaharuri 13.8g
- Fibră 0,6g
- Proteină 2.2g
- Sare 0,2g