Skip to content

Fara gluten

Tipul bucătăriei:

Macaroane acoperite cu ciocolată care se răcesc pe o grătar

Macaroane de cocos

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • face 12
  • Uşor

Cinci ingrediente și mai puțin de o jumătate de oră în bucătărie este tot ce trebuie pentru a face acest tratament clasic, cu nucă de cocos. Stropiți gros cu ciocolată neagră pentru a termina


Coaceți un lot de macaroane de nucă de cocos, apoi verificați tartele noastre de macaroon, tortul de nucă de cocos, lamingtonii de nucă de cocos și mai multe rețete de nucă de cocos.

Ingrediente

  • nucă de cocos disecată 175g
  • albușuri de ou 2
  • zahăr tos auriu 75g
  • extract de vanilie 1 linguriță
  • ciocolata neagra 100g, tocat

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 170 ° C / ventilator 150 ° C / gaz 3. Prăjiți nuca de cocos într-o tigaie uscată la foc mediu, aruncând, timp de 5 minute până când este ușor aurie. Includeți într-un castron mare.

  • Pasul 2

    Într-un castron separat, bateți albușurile cu un tel electric până se spumează. În timp ce bateți, adăugați zahărul o lingură la un moment dat până când aveți o bezea rigidă, lucioasă, care ține vârfuri rigide. Se amestecă extractul de vanilie și un vârf de sare.

  • Pasul 3

    Îndoiți bezeaua în nucă de cocos prăjită până se combină uniform. Scoateți amestecul în 12 bile și puneți-l pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt, modelând cu lingura într-o rotundă. Se coace timp de 10 minute până se înregistrează ușor, apoi se răcește complet.

  • Pasul 4

    Topiți ciocolata într-un castron rezistent la căldură în explozii scurte într-un cuptor cu microunde, apoi înmuiați bazele macaroanelor răcite în ciocolata topită. Transferați-le într-o grătar fixat peste o foaie de hârtie de copt pentru a prinde orice picături. Stropiți cu orice ciocolată topită rămasă și lăsați-o să se pregătească înainte de servire.

Informatii nutritionale

  • Kcals 170
  • Gras 12.6g
  • Saturează 9.8g
  • Carbohidrați 10.1g
  • Zaharuri 9.2g
  • Fibră 3.6g
  • Proteină 2.2g
  • Sare 0,1g
.
#Macaroane #cocos
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *